| IamJoKeR a întrebat:

Bună TPU! Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului! și acum pot să spun ca în sfârșit mi-am găsit jumătatea. Suntem de 2 luni împreună, relația e bazata pe încredere, sinceritate și iubire, respect. Aseară s-a întâmplat și minunea, am făcut sex cu prietena mea. Ne-am sărutat, ne-am dezbrăcat reciproc m-a întins în pat și mi-a făcut oral preț de 5 minute după care m-a da la o parte și se întinde în pat și mă trage peste ea. Ne sărutăm și încercăm să cobor încet în jos pe gât sâni și mă împingea de cap și mai jos și înstărit visul meu s-a îndeplinit, am dat limbi și m-am simțit foarte bine, mi-a plăcut.in timp ce îmi făceam treaba îi aruncam priviri lascive și ea se juca în părul meu. Cui îi mai place sexul oral și e dispusă să discutăm mai multe?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Și apoi s-a făcut dimineață.

| ania a răspuns:

Dacă chiar va iubiți asa mult, căsătoriti-va.cine face sex fara căsătorie nu are binecuvântarea Creatorului peste relația lui și nu are fericire pe termen lung.

| mihai69 a răspuns:

Și iată cum se duce dreaqu toată sinceritatea, încrederea și iubirea pe care le declari mai sus...

| lpavel a răspuns:

Cu dedicatie pentru tine: Mi-am gasit jumatatea, jumatatea, Ea mi-a alungat singuratea, Ea e a opta minune, E tot ce inseamna pentru mine...
Bravo voua, sa fiti fericiti! happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Păstrează pentru tine ce faci in dormitor!