Depinde de cât durează ciclul şi menstruaţia. Per general poţi rămâne însărcinată oticând când practici coitul întrerupt, şi cu atât mai mult dacă dă drumul în tine. Aşa că fără prezervativ mai bine o faci doar când ai un partener stabil şi ciclul regulat.
Poate ramane doar daca menstruatia sa nu este una regulata. Atat timp cat este in acele zile cu fertilitate redus, riscul este aproape 0. Subliniez, aproape!.
Mergi tu pe ideea asta sa vedem cine are dreptate. geneticul feminin sau parerea ta
De atunci ma simt cam rau! de exemplu m-a durut foarte tare burta aseara in zona ovarelor mai mult pe partea dreapta, si fac si temperatura ...banuiesc sa nu fiu racita la ovare, ca acum doua saptamani am stat cu picioarele in apa rece si de obicei stau cu picioarele goale pe gresie. poate fi vb de o raceala la ovare sau de o sarcina? va rog mult ajutati-ma
Cam asta ii geneticul feminin. Din "mosi stratramosi" se foloseste aceasta metoda. Am zis, nu gata iti dai drumul in ea si 100% nu sunt...sunt sanse, dar mici, tinzand spre 0. Evident, nu poti folosi aceasta metoda pe baza ca, "lasa, imi dau drumul in ea si nu se intampla nimic" pana la urma, trebuie sa fii constient ca oricum, tot afara iti dau drumul, asta ar fi ca o metoda in caz de ceva. Si da, este adevarata, chiar daca un caz la 1000 nu este asa.
De cele mai multe ori, dupa un contact sexual, te dor ovarele.
Si da, poti fi mai mult ca sigura racita jos
Totodata se mai intampla si aceasta chestie, sa simti furnicsturi sau forfoteli prin burta doar din cauza tensiunii sau fricii acestui lucru, adica te gandesti intens sa nu se fi intamplat ceva rau, incat apar aceste mici simptome cauza de subconstientul tau. Stai calma, chestia ca daca ai menstruatis regulata, inainte si dupa 5 zile de menstruatia sansele sunt foarte mici, tinzand spre 0. Riscul mare e in perioada fertila, aceasta fiind dupa 14 zile de la inceperea menstruatiei, daca aceasta este dupa un interval de 28 zile :-)
Multumesc mult, m-am mai linistit.astazi am fost la farmacie i-am spus farmacistei simptomele si mi-a recomandat ZANOCIN si ADAGIN. primul pentru infectia tractului urinar al doilea pentru temperatura.m-a mai lasat durerea de burta in comparatie cum ma durea aseara, cand ma asezam pe pat in fund ma dureau foarte tare ovarele
Cred ca doar pe site-ul asta au fost cel putin 50 de femei care au mers pe ideea aia si au ramas cu burta la gura. deci sansele tale minime sunt foarte existente si foarte probabile
Pai da, frica e mare! si nu am decat 19 ani. spre sa fie o simpla raceala, sa nu fie vorba de o sarcina
Da...50 din 1000000 femei. Am mai spus si repet: nu e o metoda 100% sigura! Dar fertilitatea in acea perioada este foarte scazuta si riscurile sunt destul de nule. O faci neprotejat cu ejaculare afara, risc de 0, 1% si neprotejat cu ejaculare in interior, risc de 2%... Intelege! Asta e organismul femeii, se intampla un intreg proces ce nu permite o sarcina in unele perioade ale lunii!
Cu atat mai bine! Stie farmacista bine despre ce este vorba, nu ai pentru ce sa-ti faci griji. Asta nu e pararea mea. Este un intreg proces ce nu permite o eventuala sarcina. Si nu stiu ca am citit acum de pe internet, stiu de la mama. Asta e mama natura, asta e regula! In zilele alea, fertilitatea este scazuta, cu risc redus.
O ruda de-a mea a facut doua avorturi cu metoda asta. E cea mai nesigura metoda posibila. Chiar si femeile cu un ciclu foarte regulat, pot avea surprize, fiindca organismul are uneori dereglari si se pot produce ovulatii spontane.
Metoda calendarului ofera protectie de 75%. Crede-ma, numarului de femei care se pacalesc e mult mai mare. Ce-ai zis tu e valabil pentru femeile care intretin relatii sexuale cu prezervativ (care din nefericire are si el un risc de 2%). Pai daca ar fi cum spui tu, nu ar mai cumpara nimeni prezervative si-ar face-o toti cu metoda calendarului. Hai sa fim seriosi. Nu te mai lua dupa maica-ta, ca pe vremea ei nu existau metode contraceptive moderne si femeile faceau avorturi pe banda rulanta.
C e sa inteleg din asta? mentionez ca de cand am luat pastile ma mai lasat durerea de burta de aici imi pot da seama ca nu e vb de o sarcina
Multumesc mult.de cand iau pastile nu mai am dureri asa groaznice de burta ..de aici imi pot da seama ca nu e vb de o sarcina?
Da mai, asa este! e mai bine sa tac si sa fie cum zici tu:-)
Chiar m-am saturat sa repet! Pana si eu am zis, nu e sigura 100%. E normal ca un risc exista atata timp cat iti dai drumul in ea. Dar eu chiar nu am motiv si chiar nu am chef sa ma contrazic pe aceasta tema. E foare bine cum crezi tu, e foarte bine cum cred eu. Ca sa nu iasa altceva mai urat! Ok?
Oricum, pentru siguranta! Fa sex in perioada nefertila, cu prezervativ si ejaculare afara! E cel mai sigur ca asa nu ramai! Ca daca e sa o luam asa, si asta ar fi un risc!
Deja m am enervat daca e sa-l luam si pe Dumnezeu, la cate pacate am facut toti pe tema asta, ar trebui sa ardem si-n iad! Deja o lungesc.
In fine, fata e in siguranta mai mult ca sigur, nici nu ejaculase in ea!
Adica ce? intelegeti-va odata pentru totdeauna copilasi f***ciosi ce sunteti. bagi morvocul in scorbuna din start ai 1% sansa sa ramana gravida. pe metoda o scot eu, metoda calendarului sansele cresc. nimic nu e 100% sigur, decat abstinenta. nici prezervativul nu e 100% sigur. ai bagat morcovul, nu conteaza calendarul, sansa exista. desi improbabila, nu e imposibila
Tata avea o vorba "unde nu-i cap, vai de picioare". merge bine cu frica ta post morcov neprotejat.
ok mersi oricum, fiecare afirma ce vrea bineinteles. Insarcinata nu sunt, doar o raceala atata tot
Sa fiu sincera? ce relatii am avut, mi-a fost rusine sa ii zic sa-si puna prezervativ..si de 4 ani nu am ramas niciodata insarcinata, si nu am ciclu regulat! Voi credeti ca o femeie ramane atat de repede insarcinata? stati linistiti ca nu este asa!
Si la mine cred ca e doar o raceala. oricum eram a doua zi dupa ce sa- terminat menstruatia.nu e vb de o sarcina
Insarcinata poti sa nu fii, dar grija ca s-ar putea tot tu o cari. eu ti-am dat o povata, sfat, cum vrei tu sa ii zici. critica o poti lua ca fiind constructiva si sa inveti ceva de pe urma ei, sau poti sa o iei ca jignire si sa nu asculti sfatul ce o contine. alegerea este doar a ta
diutzatha întreabă: