anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

un amic de al meu a vrut sa o faca cu mine, desigur ca eu l-am refuzat, mai ales ca nu am facut-o niciodata desi imedeat am 18 ani, si nici nu am de gand, voi daca erati in locul meu o faceati?happyce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Ai procedat bine Bianca, daca nu esti pregatita inca, foarte bine ca ai avut curajul sa refuzi. iar @Allexandra e inca tanarawinking are toata viata inainte nu trebuie sa o faca de la 18 ani, eu o admir ca nu face parte din cei din zilele de azi, cei care daca implinesc 18 ani si n-au avut niciun contact sexual sunt considerati ciudati si ca "nu sunt la moda" ete na ce sa zicoh go on

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu ştiu. Dar eu dacă eram în locul tău îmi ţineam intimităţile pentru mine, nu le făceam publice pe net.
Sau, e oare cumva vreo răbufnire că în sfârşit s-a uitat cineva la tine? happy

| Razvan a răspuns:

In primul rand tipul si-ar fi luat bataie gravwaiting
Pai ce dracu suntem prieteni si ne tragem de sireturi?raised eyebrows
Se numeste disperare, atunci cand o faci cu cineva cu care nu o relatie stabilaoh go on

| Pho3nix a răspuns:

Depinde cum ti la acel baiat. Ca la un amic sau ca mai mult de atat.
Si depinde daca te simti pregatita.

| claus a răspuns:

Bianca, nu e nici o graba. asteapta sa fii pregatita. ai zis 'desigur ca eu l-am refuzat', asta inseamna ca nu ti-ar fi facut placere cu respectivul, sau pur si simplu nu ai simtit ca e momentul.
vei descoperi si acel baiat tandru, gentil care sa iti acorde atentia de care ai nevoie si caruia te vei oferi.
sunt uimit de cate fete sunt virgine la peste 18 ani desi sunt atatia azi care se lauda ca la 14 ani deja le stiu pe toate.
concluzie: nu-i graba, nu te arunca in bratele primului daca consideri ca nu merita sau ca nu te va trata cum doresti.

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Asi fi procedat la fel catinewinking

| LavsKitty a răspuns:

Vrei sa mori virgina? raised eyebrows

| EsarfaRozZ a răspuns:

Pai depinde cat de mult tin la amicul respectiv... e bine sa o faci cu persoana iubita, daca o faci doar asa, de dragul de a o face vei suferi mai tarziu din pricina asta...

| Robeee a răspuns:

Ziceam ca nu!
Depinde tu cum te simti adica daca te simti pregatita sau nu happy

| Ea_3507 a răspuns:

Cred ca nu acceptam. thinking