anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog sa-mi raspundeti si mie...prin clasele mai mici(5-8) imi placea de un coleg putin, iar lui de mine foarte mult, m-a rugat de multe ori sa fim impr dar eu nu am vrut.la sf cls a 8a nu a mai vb brusc cu mine, nici macar buna, de atunci nu am mai vb deloc.au trecut 3 ani, dar parca parca nu l-am uitat in totalitate.mai ales cand il vad ma... fastacesc. ce ziceti sa il caut eu? sau...nu stiu...de ce nu contacteaza, ar putea pe mess... putea sa ma uite de tot?

6 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu cred ca dupa 3 ani mai simte ceva pentru tine... e probabil sa aiba pe cineva iar tu sa fii ramas decat o amintire pentru el...incearca sa vb cu el sau sa afli daca e cu cineva si daca da...atunci incearca sa-l uiti si sa mergi mai departe! succeskiss

| Corinne a răspuns:

Pai cred ca saracul baiat s-a saturat sa-ti tot ceara prietenia iar tu sa-l refuzi.
In locul tau nu l`as mai cauta.nu cred ca are rost mai ales dupa 3 ani.ar trebui sa-ti ramana o amintire atat si sa-ti vezi de admiratorii tai din prezenthee hee pentru ca de atata timp ce o trecut sigur te`o uitatbig grin si sigur si tu ai fii facut la fel happy
Sper ca ti-am fost de ajutor, bafta!

| arysa a răspuns:

Poti sa incerci sa vorbesti cu el pe mess, incepe tu discutia si intreaba-l amical ce a mai facut in acesti ani, etc macar o discutie asa pentru ca ati fost colegi zic ca merita. Poti sa organizezi o intalnire cu mai multi colegi din generala si sa pui pe cineva sa-l cheme si pe el.Eu cred ca ai ramas doar amintire pentru el, totusi au trecut 3 ani in care e foarte probabil sa fi intalnit pe cineva, insa pana nu vorbesti cu el nu ai cum sa afli.Succes

| ._6225 a răspuns:

Nu te mai contacteaza... pentru ca in mod sigur s-o fi hotarat sa te uite! Stii, baietii au un anumit orgoliu, mai ales cand e vorba ca o fata sa ii refuze atunci cand cer "prietenia" unei fete. Daca te hotarasti sa il cauti, ar trebui sa stii exact ceea ce simti pentru el, daca vrei sa ai o relatie cu el. Daca nu vrei... atunci nu-l cauta, ii faci rau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.ai renuntat la o mare iubire. iar el a obosit sa tot astepte raspunsul tau.acum e tarziu. a vazut adevarata fata a omului si adevarata fata a suferintei din dragoste.nu incerca.esec curat.vei starni ura. i-al incet de tot. daca-ti place de el. dar usor, usor, fiindca el te uraste acum. dar intre ura si fosta iubire este foarte putin. te poate iubi iar dar va fi foarte neincrezator si reticent.cred ca il intelegi nu-i asa?

| deealove a răspuns:

Pai poate si'a gaasit o prietena..sau poate incearca sa...vada daca il placi eu zic sa il bagi tu in seama bafta!