Nu ai de ce sa te gandesti ca ai gresit de fapt unii ar admira curajul tau de a-ti dezvalui sentimentele in fata unui baiat
in fine
poate ca el este timid acum ca iai dezvaluit sentimentele sau poate ca ii este frica de o relatie serioasa
mai vb cu el si incearca sa afli asa
eu in locul tau la cat esti de curajoasa las intreba ce s-a intamplat de s-a distantat asa de tare![]()
bafta!:*
Poate ar fi mai bine sa vorbesti cu cineva si sa ii impartasesti toate gandurile tale ![]()
Bafta ![]()
Daca nu vrei sa vorbesti cu prietenii tai sau famile ma ofer eu ![]()
My e-mail adress :p : paulaianos@yahoo.com
Fundita ![]()
Sincer, n`ai gresit ca i`i-a spus. Daca te-a sarutat inseamna ca si el simtea ceva pentru tine. Dra, cumsa explic eu, cand a falt ce sentimente ai pentru el poate ca nu a mi-a fost asa de atras de tine. Exact cum te simtit tu stanjenita de prietenul lui care s`a indragostit de tine, asa se simte si el. E ceva perfect normal sa se mai intample si chestii din astea. Daca as fi in locul tau, as incerca sa vorbesc cu el, s avad ce s-a intamplat. L-as intreba dc raceala asta dupa acea clipa"fatala"? vezi ce iti raspunde. Putin curaj poate rezolva problema
Astept sa vad ce iti raspunde!:-s
Pai daca el se comporta asa
.inseamna ca ar vrea ceva de la tine. Te saruta si apoi te lasa balta si e rece.
Clar, vrea ceva.Nu stiu ce sa-ti zic. zii si tu ca il placi mult.sh daca ati putea sa aveti o relatie.sh sub nici o forma sa nu accepti sa te culci cu el daca iti propune asta! Nici eu nu prea am experienta. ti-am zis doar ce as face eu.Ai grija d tine>
anonim_4396 întreabă:
Cristiiiiiiuy întreabă: