Salutare! Noi femeile reprezentam sexul frumos! Dar cateodata trebuie sa o facem si noi pe "barbatii"! Daca ii dai mesaj sau vorbesti la telefon cu acesta,introdu in vocabularul tau cuvinte precum "ce seara(ziua,dupa amiaza etc) calduroasa,as bea un suc, ce zici, vi cu mine?" sau"am auzit ca mancarea de la restaurant, terasa) este foarte buna, vrei sa o incercam si noi?" Cu siguranta nu vei parea disperata...Nu adopta o atitudine emotionala atunci cand esti de fata cu el, incearca sa pari neimplicata si indiferenta! Meriti "a doua sansa"
Uite sa-ti din perspectiva mea de baiat,cea mai ok varianta ar fi:
-Buna,ce faci?
(Mai dicutati voi ce mai discutati)
-Ma plictisesc stand in casa,vrei sa mergem pe afara?
De aici in colo,iesiti pe afara si toata treaba trebuie sa curga,o sa vedeti voi cum o sa decurga intalnirea,un suc, un covrig etc.
Sau o alta varianta ar fi sa-i spui ceva de ganul:
-Uite eu ma duc pana in locul x sa-mi iau ceva, te iau cu mine daca vrei.
Aceasata varianta putin mai cu tupeu, dar si mai greu de refuzat.
Iti urez toata bafta din lume, sper ca ti-am fost de ajutor.
Oricum ai pune problema tot o sa pari putin disperata.Sincer o sa fie ciudat pentru el ca tu il inviti in oras si cu siguranta o sa fie convins ca esti indragostita de el asa ca eu zic sa il inviti direct.De exemplu "Uite eu ies in seara asta in oras, ce zici imi faci cinste cu un suc?" sau poti face un apropou despre un local sau o terasa. Poate se prinde si el. Oricum baiatul asta pe care il vizezi stie ce intentii ai? Cel mai comun motiv din cauza caruia nu te invita este ca ii este frica sa nu il refuzi.