anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb daca unei fete ii scapa pixul pe jos si un baiat il ridica inseamna ca o place? Aaa! Si daca se uita la ea in ore, a intrebat-o daca place pe cineva din clasa, zambeste cand vorbeste cu acea fata si se uita la corpul ei o place? Multumesc! Dau funda si vot!

18 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca e ar fi vorba doar de pix, nu, e doar un baiat educat care isi ajuta o colega. Daca mai pui si celelalte, poate-poate...happy

Răspuns utilizator avertizat
| NuamnumesuntANM a răspuns:

Da o place.Si asa fac si eu in clasa laughing ma uit la ea ca la KONY 2012laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hmm azi cineva si a scapat niste hartii din mana si eu le am ridicat. Insemna ca o iubesc?

Ps. era o batrana de 80 ani cu niste acte la CEC.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper ca nu interpretezi tu semnele gresit,ca e clar ca tu il placi si iti doresti sa te placa,asa cred. Daca ii pica pixul si el il ridica,nu inseamna neaparat ca o place,e decat un gest dragut.Dar privirile inocente si profunde,zambetele,faptul ca iti analizeaza corpul,gesturile fata si intrebarea aceea cu apropuri sunt semne ca te place,dar totusi incearca sa fii mai atenta la gesturile lui pana sa fii sigura,depinde de baiat la baiat cum isi manifesta atractia, poate el asa se poarta cu fetele si intelegi tu gresit.Dar in general, aceste semne sunt specifice unui baiat care te-ar placea.

| AndreisiMaicum a răspuns:

Logic cum sa spun e prea logic ca o place.

| Reyko95 a răspuns:

Chestia cu pixul e cam banala.Si eu ii ridic pixul unui baiat...Si nu`s Gay.In chestia asta is cei 7 ani de acasa

| StancuDaniel a răspuns:

Da o place s baiat sh stiu cum procedez eu cam asa...

Răspuns utilizator avertizat

Auzirati mha?
cine stie le cunoaste tongue
thx pentru compliment:*:*

Ma iubeste femeile si ie moarte dupe mine
toata ziua imi sade pe cap nu stiu ce sa fac ca sa scaplaughing

| anonim_4396 explică (pentru StancuDaniel):

Cel mai tare se stiee pe sistem turbolaughing

Esti praf

| hippy16 a răspuns:

Eu cred ca da:d dar ar mai trebui sa fie si alte gesturi care ar trebui sa iti confirme asta. Cum ar fi ca se poarta diferit cu tine fata de restul fetelor, iti da in permanenta atentie, incearca sa intre in vorba cu tine etc.

| Bogdan008 a răspuns:

Daca face asta 100% o place.