| Valentina626bhv a întrebat:

Buna ziua, am 19 ani si nu pot rămâne însărcinată. Mi-am inceput viata sexuala la 14 ani neprotejat si nu am rămas niciodata însărcinată, la momentul actual de un an de zile incerc sa concep un copil si pur si simplu nu functioneaza, am incercat si aplicații speciale dar degeaba. Este normal la varsta asta sa nu poti face un copil, a mai patit cineva asa ceva la o varsta frageda, vreun sfat ce as putea face?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la ginecolog pentru investigatii medicale, sa vada ce se intampla cu oraganele tale reproducatoare, daca sunt dezvoltate normal, daca nu ai chisturi, fibroame sau alte infectii care blocheaza ovulatia.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu este normal, trebuie sa mergi la medic sa vezi ce probleme ai (cu siguranta legate de fertilitate).

| J0B0MAT a răspuns:

Nu am pățit, nu am vrut copii la o vârstă așa fragedă. Nici acum nu vreau și am cu vreo 10 mai mult.
Ce copii vrei, ești căsătorită? Dacă nu, mai gândește-te, poate e modul universului de a-ți spune că greșești.

| VoidEternal a răspuns:

Pai daca nu ai reușit cu aplicații, poate poți încerca cu un bărbat.

Zic și eu...

Scuze dar întrebarea asta pare pusă la mișto? Cine mai vrea să facă copii la 19 ani? Crezi că ești suficient de matura pentru asta?

Știi vorba aia, if you're happy and you know it... think again.

| Valentina626bhv explică (pentru VoidEternal):

Mesajul nu este pus la misto, la 20 de ani imi doresc un copil.

| Valentina626bhv explică (pentru VoidEternal):

Întrebarea nu este pusa la misto, noi chiar ne dorim un copil.

| Miruna333 a răspuns:

Daca ai tanara, nu inseamna ca esti mama fertilitatii. Cum ai spus si tu, varsta frageda= varsta copilariei. Expresia "varsta frageda" este utilizata pentru a descrie copilaria sau perioada timpurie a vietii unei persoane. Termenul este adesea asociat cu fragilitatea si vulnerabilitatea caracteristicilor unui copil sau a unei persoane tanara. Utilizarea sa sugereaza ca persoana este tanara, neexperimentata si in curs de dezvoltare. Un copil nu are nevoie de un copil pentru a il creste. De asta nici organismul nu e pregatit si iti da semne.

| iulia0514 a răspuns:

La medic ai fost?

| Valentina626bhv explică (pentru iulia0514):

Da pentru un control obișnuit, a spus ca totul arata ok si ovarele sun normale dar probabil trebuie sa fac o investigație amănunțită

| iulia0514 a răspuns (pentru Valentina626bhv):

Cel mai bine este să va faceți o programare pentru investiții amănunțite și tu și partenerul!

| FindMyName a răspuns:

1. Crezi ca cu aplicatii ramai insarcinata?
2. De ce vrei de la 19 ani copil?!
3. E troll, nu?