Cel mai bun raspuns il vei primii de la ginecologul tau care ti a monitorizat si sarcina anterioara, mergi la el sa te consulte sa iti faca o ecografie abdominală, aici pe TPU nu există medici si sunt doar niste pareri a unor oameni care nu sunt medici, este exact cum ai pune aceasta intrebare unor oameni pe strada, cine stie raspunsul? Nimeni in afara de medicul tau care te are in evidență si te cunoaste esti pacienta lui, ce varsta ai?
In cazul asta este recomandat sa faceti sex zilnic, ca sa nu ratati ovulatia, neputandu-se stii cand ai tu ovulatia, odata ce ai ciclul neregulat.
Eu ti-as recomanda sa nu te grabesti cu a doilea copilas, lasa macar 1 an intre sarcini, ca corpul tau sa se refaca in totalitate, sa poti avea inca o sarcina sanatoasa.
Eu nu stiu ce ovulatie urmaresti tu, ca aceia nu ti-o poate ghicii nimeni de pe fata pamantului, odata ce ai ciclul neregulat.
Iti recomand sa nu te stresezi cu sarcina, ca se va intampla la un moment dat, dar te sfatuiesc sa faci o cura de fructe proaspete, legume multe si variate si evidnet carne, ca corpul tau sa asimileze cat mai multe vitamine, minerale si proteine, fiind pregatit pentru o alta sarcina. Succes!
Ar trebui să lasați cel puțin un an până la o nouă sarcină, organismul tău încă nu e complet refăcut.
Primul pas roaga-te impreuna cu sotul tau pentru asta si al doilea primele 10zile dupa ciclu sa faceti
Anonimboy111 întreabă: