| Bitamunteanu a întrebat:

Bună ziua, am facut-o neprotejat după 2 zile de cand i s-a terminat menstruatia, ce spuneti era in perioada nefertilă sa ia pastila de a doua zi? E a doua oară dacă o ia, ce spuneti?

17 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai linistit ca nu a ramas insarcinata, sa numai ia pastila de a doua zi deloc, iar daca are ciclul dereglat este din cauza aceasta ca a luat pastila nu ca ar fi gravida, si urgent la ginecolog sa o consulte sa i faca analize investigatii

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce oare vă jucați cu corpul fetei? Nu, nu ar trebui sa ia pastila... Dar cine suntem noi de pe net sa ne asumam consecințele faptelor voastre?

| Bitamunteanu explică (pentru suntserios):

Asa este da va rof sa imi spune ti is panicat dacă a trecut 2 zile de cand i s-a terminat menstruatia si a lu at pastila de a 2 zi după 5 ore poate sa fie gravidă va rog

| Violleta2022 a răspuns:

La 2 zile dupa menstruatie nu este in perioada fertila.
Pe viitor foloseste prezervativul, ca joaca cu riscul iti poate aduce numai necazuri.

| Bitamunteanu explică (pentru Violleta2022):

Deci e bine sigur.nu? Nu poate sa fi e gravidă?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Cate zile a avut sangerare?
La cate zile se succede ciclul fetei (vine lunar sau la mai multe luni, la cate zile)?

Ciclu de 32 luna Mai i-a venit pe 28 si luna Iunie pe 29 si luna asta a tinut 4 zile i-a curs mult si a 5 a ia mai curs putin si a 7 zi a ciclului tot cu zile le menstruale am facut o neprotejat ce spune ti va rog

Nu era in perioada fertila!
ciclul care se succede la 32 de zile are ovulatia in ziua a 16-a, perioada fertila incepand din ziua 12-13 si tine pana in ziua 18-a.

Deci e bine nu poate sa fi e gravidă era in zi nefertilă nu?

Deci e bine nu poate sa fi e gravidă era in zi nefertilă si a lu at si pastila la 5 ore după nu?

Greseala fatala cu pastila de a doua zi luata inutil, fiindca acum va avea modificari drastice de ciclu menstrual pentru urmatoarele 6-12 luni, cand ciclul NU mai vine nromal si nici ovulatia, putand ramane gravida chiar oricand.
Din acest moment sexul trebuie sa fie cu prezervativ, daca vrei sa nu o lasi gravida.
In orice caz, o alta pastila nu mai poate lua in viata ei, fiindca aceste "bombe hormonale" nu doar dau peste cap ciclul menstrual, ovulatia si hormonii dar pot declansa cancere.

Si nu poate sa fie gravidă dacă am facut o cu 2 zile dupa menstruatie si a lu at si pastila?

Si nu poate sa fie gravidă dacă am facut o cu 2 zile dupa menstruatie si a lu at si pastila

Si nu poate sa fie gravidă dacă am facut o cu 2 zile dupa menstruatie si a lu at si pastila?

| Robert2526 a răspuns:

A avut loc ejaculare in vagin? Daca nu, nu ar trebui sa fie probleme

| Bitamunteanu explică (pentru Robert2526):

Cand am simtit ca imi dau drumu am scos-o repede. si de frica a luat pastila de a doua zi. ca am crezut ca mi-am dat drumu in ea si eu mi-am dat drumu afara

Întrebări recente