| Aanonimaa20 a întrebat:

Bună seara. Am început prima folie de anticoncepționale în prima zi a menstruației, am terminat folia 2 și în cele 7 zile de pauza am avut menstruația. A 3a folie am început.O cu 2 zile întârziere și am avut contact neprotejat în a 2a zi când am luat pastila 2. preventiv am luat pastila de a 2a zi iar dupa aceea am continuat normal cu anticonceptionalele și am mai avut un contact neprotejat la 3 zile după pastila de a2a zi. Care sunt tot șansele sa fiu insarcinata? Dacă ar fi sa fie insarcinata când termin anticonceptionalele îmiai vine menstruația?

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea de a se forma o sarcina si a ramane si insarcinata, in aceste conditii este teoretic zero. In mod normal pastilele anticonceptionale isi vor face in continuare efectul iar dupa folosirea tuturor pastilelor nu ar exista nici un motiv sa nu inceapa menstruatia practic in mod normal.

| sofisis a răspuns:

NICIODATA in viata ta sa nu mai iei pastila de a doua zi cat timp iei deja anticonceptionale. Te urasti? Vrei sa te sinucizi? Atat de greu iti era sa ai grija zilnic sa iei o amarata de pastila?
Sanse de sarcina nu sunt dar iti bati joc de corpul tau in ultimul hal.