| Pana_Sonia_1990 a întrebat:

am mai avut o intrebare de genul acesta, dar nu pot face nimic, simt nevoia de a face sex cu el, am incercat masturbarea, am 15 ani el 16, imi scrie fantezii erotice cu mine, imi zice ca ma iubeste, dar nu ma pot abtine, simt nevoia de sex. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| BlackOldSun a răspuns:

Bai multi frustrati pe aici, eu iti recomand sa o faci, de ce nu?! atat timp cat o face-ti cu cap si nu apar ulterior alte probleme! Daca te simti pregatita fizic si psihic e in regula, suntem masinarii emotionale avem nevoie de atingere de pasiune si de putina nebunie! Have fun!winking

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa un dus rece si-ti trece prostia din cap.
Nevoia de sex este doar in capusorul tau, ca la copii mici, sexul nu este o necesitate!
Spune-i mamei si tatalui si te vor ajuta ei sa treci peste efuziunile astea erotice, care crezi ca te-au acaparat.

| Bernardus a răspuns (pentru Violleta2022):

Se numeste varsta legala cu un anume motiv, pentru ca atunci incep curiositatile sexuale, si atunci se considera ca o persoana este destul de responsabila cat sa faca sex. Si da, evident ca "e doar in capusorul ei" doar nu o fi in afara lui. e un gand, care logic ca "e doar in capusorul ei" Intersant alintul folosit, totusi. Sugereaza o nevoie de superioritate fata de persoana tanara, ca si cum cineva mai tanar decat tine iti este net inferior. Fata care a pus intrebarea asta nu este un copil, este adolescenta. Este o diferenta, nu zic ca este adult, dar o persoana de 15 ani este mult superioara imaginii tale asupra ei. Adolescentii vor face sex la varsta aia indiferent daca esti tu sau nu de acord, este firesc pentru varsta de 15-16 ani sa simta nevoi sexuale.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bernardus):

Mai baiete, vad ca nu ai mai mult de 16 ani si nu esti cu nimic "mai superior" decat fata de aici.
Curiozitatile despre sex incep pe la 10-12 ani, dar asta nu inseamna ca nu mai poate sa traiasca daca nu face sex. Totul este in capusorul vostru, totul se poate controla si "racorii", ocupandu-ti mintea cu ceva util si obosindu-ti trupul cu un sport, care la varsta asta, este mult mai util decat sexul.
Exista un motiv clar si sanatos pentru care copii nu au voie sa faca sex de mici, cand organele lor sexuale abia se dezvolta, cand nu stiu nimic despre viata si nu au vreo pregatire profesionala, cand nu se pot intretine singuri, fiind minori si sub ingrijirea lui mami si tati.
Pe copii astia, nu-i lasi sa faca copii, ca le distrugi viitorul, sanatatea, cariera si cum sunt incapabili sa discearna ce este bine de ce este rau, legea va tine sub tutela parinteasca, ca parintele sa judece si sa hotarasaca pentru voi, pana la 18 ani, cand sunteti capabili, sa hotarasti pentru voi.
La 13-15 ani, incepi sa-ti explori corpul, descoperi zonele erogene si incepi sa te masturbezi, cresti si te dezvolti fizic, totul fiind cu un scop in viata asta. Sexul, apare dupa 17-18 ani, cand esti capabil sa intelegi ca nu-i o joaca si ca o sarcina nedorita aduce un copilas pe lume, sau te nenoroceste pe viata, daca faci avort (uneori se intampla si asa ceva), in plus creaza probleme mari la scoala, cu educatia ta, cu profesia si cariera care se duc naibii pe apa sambetei si asa mai departe.
Deci, nevoile sexuale la 15-16 ani sunt doar in capusorul vostru. Va puteti masturba si rezolva problema sau va puteti ocupa mintea si trupul cu ceva mai util, ca o lectura, un sport, o activitate cosntructiva si lasati sexul in grija majorilor, ca ajungeti si voi acolo, curand.

| Pana_Sonia_1990 explică (pentru Violleta2022):

Dar tu cati ani ai de te crezi asa smecher? Si care e problema ta daca fac eu sex sau nu? Mai bine nu raspundeai daca nu stiai!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pana_Sonia_1990):

Smecher?! Sunt femeie si am peste 50, deci, experinta de viata, cat doresti!
Cat despre cat te manaca pasarica, cred ca ar trebui sa-ti intrebi parinti, inainte sa ajungeti prin tribunale si baiatul dupa gratii, ca la 15 ani esti mult prea mica sa discerni ce-i bine si ce-i rau si parintii tai, vor percuta imediat daca te apuci de facut prostii.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa te gandesti chiar foarte bine si de 2 ori inainte de a accepta 1 data sa fii dezvirginata. Pentru a nu ramane cumva deceptionata in cazul in care ai fi parasita dupa ce-ti vei pierde virginitatea. big grin

| Bernardus a răspuns:

Ai varsta legala, deci zic sa faci sex cu el, nu are ce sa se intample daca va protejati

| Roxxy95 a răspuns:

Poti face sex laughing

| Fisticel a răspuns:

O faci si dupa te lasa, doamne prosti mai pot fii uni rolling on the floor)

| gggame a răspuns:

Eu spun sa incerci sexul anal