Ai procedat exact cum nu trebuia.Si din mailul tau sa deduc ca esti si barbat? Si nu ai putut sa intelegi cum un pusti de 12 ani cu toate ispitele si aici ma refer la media se masturbeaza?
Sfatul meu este sa vorbesti cu el, sa-i spui ca in fapt nu e nimic rau in ce a facut dar din cauza starii tale de nervozitate din cauza serviciului ai avut aceea reactie.Ai putea sa adaugi ca si tu ai facut asta la vremea ta. Din asemenea reactii se,, pierd,, copii si aici ma refer la faptul ca se interiorizeaza si nu mai afli ce umbla prin capul lui. Oricum, ideea principala ar fi sa-l convingi ca nu a facut nimic rau dar poate e prea devreme pentru asta.
Du-te cu copilul la psiholog. Ai gresit foarte grav, i-ai incalcat intimitatea, ai intrat cu bocancii in cltul lui de viata privata. Este normal sa se masturbeze in adolescenta. Este de minim bun-simt sa nu intri peste el in baie. Este strigator la cer ca dupa ce i-ai invadat intimitatea sa nu te retragi cerandu-ti scuze. Daca fiul tau este puternic si echilibrat, va trece peste asta si se va dezvolta in continuare normal. daca nu, va ramane traumatizat pentru multi ani.
Saracul copil O sa ramana traumatizat!
Nu e nimic gresit in ceea ce facea, e ceva natural din moment ce si tu ai facut-o si poate o mai faci!
Trebuia sa iti dai seama ca faci ceva gresit!
Ai reactionat exagerat, trebuie sa discuti cu el despre reactia ta si despre sexualitate.Ar fi bine sa ia parte la discutie si tatal lui.
Esti barbat.Ai uitat cum a fost cand erai de varsta lui? Nu ai procedat bine. Ce sa zici de baieti cand sunt fete care au viata sexuala la varsta asta
Un om matur nu vorbeste in acest fel, imi pare rau, eu nu cred nimic din ce zici tu aici. O zi buna. Dany.
Vorbeste cu el cat se poate de calm si de deschis.Mai mult ca sigur ca nici el nu se simte bine in urma acestui incident.
Gandeste-te ca daca aveai o fata curva.
multumeste`te ca ii baiat si nu face cine stie ce chestii care ar putea avea diferite urmari.
in fond e ceva obisnuit la baietiidin ziua de azi ||||||
:-&
Nu lui ar trebui sa ii fie rusine ci tie pentru ca ai inceput sa zbieri ca una de la spitalu 9... in loc sa ii explici frumos baiatului ca nu este varsta potrivita. In orice caz trebuie neaparat sa porti o discutie cu el, se poate ca baiatul sa ramana "traumatizat" sa se inchida in el.
Nu trebuia sa procedezi in felul asta.Trebuia sa discuti cu el, si sa-i explici chestiile astea.
Cand erai de varsta lui sigur si tu te masturbai.
Puteai sa-l intelegi in ziua de azi copiii stiu despre sex si chestiile astea chiar si de la 6-7 ani.
Nu pot sa cred asta iti bati joc de noi sau chiar vb serios?
in fine in caz ca esti pe bune am sa iti rasp totusi
in primul rand sexualitatea fiecaruia este ceva intim care trebuie respectat indiferent de varsta sau sex ca esti adult sau minor ori barbat sau femeie
cu totii avem aceste nevoi pana la urma biologice
ai constientizat faptul ca si tu poate mai mult ca sigur ai facut ceea ce a facut fiul tau cand erai mic?
ce ti se pare asa deplasat in comportamentul asta?
daca este cienva care ar trebui sa isi ceara scuze esti tu
vb cu el calm si spune-i ca il intelegi si mai ales sa nu se simta vionovat pentru asta spune-i ca e normal la varsta lui sa abia dorinte de aceasta natura si eventual ai putea sa ii si explici cu ocazia asta cum sa se poarte cu femeile, despre bolile cu transmitere sexuala, importanta folosirii prezervativului si alte nelamuriri pe care s-ar putea sa le abia pe acest subiect
o zi buna
E bine ca ti-ai dat seama ca ai gresit si vrei sa indrepti asta. cel mai bine ar fi sa discuti si sa vezi ce are si el de zis.incearca sa nu fii doar "mama" ci prietena, confidenta lui si chiar de ce nu o sora mai mare pentru el.incepe tu discuti dar sa nu il certi si tipi la el ca in felul acesta nu vei mai avea o discutie cu el.chiar daca tie ti se pare absurd ce a facut, e normal sa faca ce a facut, pentru ca e baiat si in acelasi timp vrea sa experimenteze lucruri noi.chiar poti sa ii spui ca pe viitor e mai bine sa fie mai discret si in felul acesta veti evita momente stanjenitoare amandoi. spor la treaba si la discutie.
Scuze ca te-am confundat cu o mama, dar de obicei mamele sunt cele care se sperie si reactioneza exagerat. poti urma sfatul doar ca esti tatic si nu mama.sunt uimita ca sunt si barbati(tati)care cer sfaturi si incearca sa isi faca o relatie cat mai buna cu fiul lui.
A trebuit să dau sign-out ca să-ţi răspund.
Am 42 de ani şi mă masturbez în fiecare zi. Chiar şi de două ori. Dumneata nu făceai la fel când nu aveai cu cine?
Sau poate eşti femeie...
Oameni buni, mai documentaţi-vă. Evul mediu (când se inventaseră chiloţii cu lacăt) s-a dus demult.
Daca sunteti mama lui as spune ca este normal, sa faca chestia asta doar nu a facut sex cu cineva, nu va suparati am 12 ani dar si eu fac la fel ca si fiul dumneavoastra cateodata. cel mai bine ar fie sai cereti scuze si sai explicati ca are timp de chestia asta si mai tarziu dar daca il mai prindeti ar fi bine sa nu mai urlati la el. nu cred ca v-ar placea mai mult sa violeze o fata, mai bine face lucrul acesta cu toate ca nu e necesar la varsta asta.
Foarte urat din partea ta ca si parinte sa-ti agresezi fizic propriul copil pentru ca el facea un gest total natural si instinctiv. si daca tu muncesti de dimineata pana seara asta nu inseamna ca ai dreptul sa te descarci pe copil...revizuieste-ti comportamentul, fiindca nu e adecvat. trebuia sa-ti ceri scuze ca ai intrat peste el in baie (cu toate ca se ciocane la usa inainte) si sa-l linistesti in ideea ca nu e nicio rusine in ceea ce facea.
fii un parinte bun!
Oare nu stiti ca unui copil i se trezesc simturile de la varste fragede? Oare dvs. nu ati facut la fel in copilarie/tinerete poate si la o varsta matura? Ar fi trebuit sa aveti discutii pe aceasta tema cu el de la 9-10 ani, sa ii explicati ce inseamna cand i se "intareste" dimineata, ce inseamna cand incep sa apara firisoarele de par in zona pubiana, etc. Copilul nu are nevoie doar de hrana si imbracaminte, ci si de educatie sexuala, si comportamentala! Aceasta sunteti dator sa o faceti dvs. dar nu cu palma si jignind copilul. Il traumatizati si il veti face sa creada ca sexul este ceva rusinos si interzis. Il veti indeparta de dvs. si nu va avea curajul sa va intrebe niciodata nimic si va apela la copii de varsta lui, la fel de nestiutori. In acest fel va ajunge sa faca lucruri care ii vor dauna si pentru care veti fi raspunzator. Si la violuri se ajunge tot din lipsa de educatie si din teama ca o "laba" este rusinoasa. Ar trebui sa il educati, sa ii spuneti ce implica masturbarea, ce inseamna, ca trebuie sa se spele bine pe maini inainte de a face asta, ca trebuie sa aiba o igiena intima riguroasa etc. Fiti aproape de copilul dvs. si incercati sa il intelegeti, sa nu-l umiliti lovindu-l pentru ceva fiziologic. Copilul poate este indragostit de acea fata, la scoala vorbesc vrute si nevrute si de obicei in necunostiinta de cauza.
Va sfatuiesc sa faceti pace cu copilul, sa ii spuneti ca faptul ca l-ati palmuit a fost un gest din cauza surprinderii ca a devenit baiat mare. Sa ii spuneti ca in zilele urmatoare veti sta de vorba cu el si sa nu se teama. Faptul ca dvs. munciti pentru ca el sa aiba cele necesare, nu inseamna ca fiul dvs. nu are dreptul sa creasca si sa aiba experiente de genul acesta. Nu inseamna ca rasplata pentru ceea ce ii oferiti, este sa nu creasca, sa nu se indragosteasca si sa nu isi urmeze calea normala de dezvoltare. Va mai sfatuiesc sa mergeti de urgenta la un medic ginecolog/sexolog, la un cabinet de planing, si sa stati de vorba cu doctorul despre educatia sexuala a copiilor ca sa stiti ce aveti de discutat cu copilul si cum sa il indrumati. Aveti aceasta datorie fata de copilul dvs.
Nu e doar problema copilului dumneavoastra asemnenea lucruri se intipla des, aceste lucruri se vor aranja de la sine, incercati sa fiti aproape de el, oferitii o lectie ca ceea ce face nu este taman bine venit. Desigur ca copilul dvs este curios si doreste sa stie mai mult despre maturizare. dezbracatil si facetii dvs ceea ce a incercat el sa faca si apoi dezbracati va si dvs lasatil sa faca ce vrea el o sa vedet cit de puternic si futiceos este la virsta pe care o are.
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă: