anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori daca se poate sa imi dati un sfat. M-am indragostit de instructorul meu auto, dar problema este ca el are deja pritena, am inteles ca sunt impreuna de vreo 2 ani.Nu stiu daca ma place, desi am vazut ca ma priveste intr-un anume fel, se preocupa sa imi fie bine mai ales ca eu am rau de masina.Este normal sa puna mana lui pe mana mea cand imi arata diferite comenzi? Nu stiu daca preocuparea lui denota doar din profesionalismul cu care isi face meseria sau daca chiar ma place? Am vb despre diverse lucruri si mi-a spus ca arat perfect.Este foarte dragut si cred ca este sufletul meu pereche. Oare se va indragosti si el de mine? Am vreo sansa? Oricum stiu ca nu mi-ar face avansuri pentru ca este extrem de politicos si manierat.Cum sa ma comport ca sa-i demonstrez ca imi place de el dar sa nu devin in acelasi timp vulgara sau sa creada ca sunt disperata?

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Daca tu ai fi prietena lui de doi ani si o cursanta "ti l-ar sufla" cum te-ai simti? In ce priveste el, de la tine nu vrea decit o partida de sex dar care nu iti va rezolva problema. Parerea mea e ca te indragostesti cam repede.
Eu ma port frumos si atent ce persoanele de sex opus dar nu sunt indragostit de ele, o fac doar din cauza ca le consider mai gingase si demne de respect (cele care merita respectul, probabil nu m-as purta la fel si cu Nikita sau alte hahalere ce se perinda cu limbajul suburban pe la diferite televiziuni)

13 răspunsuri:
| yami a răspuns:

Se mai intampla sa te atinga... dar tu probabil simti ca atunci cand face asta e ceva...cu fiori, cel putin asa e pentru tine!happy
"nu te arunca in apa atata timp cat nu-i cunosti adancimea".sa nu fii tu prima care sa faca ceva "mai mult" in directia asta...fii la fel de naturala, diplomata, raspunde-i si tu la flirturi cu un zambet misterios. oricum ai avea numai de castigat, pentru ca dc ar vrea ceva mai mult atunci va aprecia ca te-a castigat mai greu, ca nu te-ai lasat"ametita" ca multe altele pe care "le-a invatat meserie"happy

regis
| regis a răspuns:

Aiurea. Totul tine de comunicare. Daca fiecare asteapta sa faca celalalt primul pas, nu se va intampla nimic. Sugestia mea este sa faci primul pas, nu ai ce pierde. Cel mult te va refuza politicos.

| LoryM22 a răspuns:

E normal sa puna mana pe volan cand o ai si tu, ca si eu am avut un instructor era batran si tot asa a facut ca nu luat bine curba sau poate nu ai facut depasirea bine.Cate despre a targerea aceasta intre voi, sau numai tu crezi asta, daca el nu ti-a dat de inteles ca te place inseamna ca este doar imaginatia ta, daca dupa examene el nu te mai suna inseamna ca a fost decat ceva profesional si atat.Bafta la examenul auto.

| MisterKat a răspuns:

In dragoste si in razboi totul e permis! Asa ca daca iti doresti ceva, lupta cu orice pret. Banuiesc ca tipul e tanar si are doar o prietena. Si ei i s-ar putea intampla acelasi lucru, ca doar si ea e om. Daca tipul e casatorit si are copii atunci se complica problema, e nasol, este si o tipa in show-bizul nostru, Andreea Mantea care a despartit un tip cu copil...

Dar daca nu are obligatii, atunci de ce nu?!

O zi/seara superba!

Daniel.

| Elena0210 a răspuns:

Daca are prietena de atata timp cred ca vrea doar o aventura pentru ca asa sunt barbatii dar nu destrama un cuplu. Io am facut-o si nu vei fi deloc fericita sa stii. Mai bine renunta la el.

| yoanna73 a răspuns:

Lasa sa treaca timpu. daca e ceva intre voi, va fi dupa examen. poate obisnueste sa se comporte asa.nu e normal sa te atinga.

| irynna a răspuns:

Eu nu cred ca ar trebui sa ii demonstrezi in nici un fel. daca si el va vrea ceva de la tine vei vedea ce se va intampla! totusi, ai grija!

| piticu21 a răspuns:

Stii ca sunt 2 reguli, nu te combini cu instructorul auto // nu te combini cu taximetristul tau : )

si cam atat big grin)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai cuminte, nu-l cunosti atat de bine ca sa poti spune ca e sufletul tau pereche. Nici nu stii daca te place si gata, suflet pereche. Lasa-l sa faca el un pas, daca te place nu sari la el, mai ales ca are prietena de 2 ani. Tie ti-ar placea sa "se dea" una la iubitul tau? Daca el nu zice nimic inseamna ca isi face meseria doar. Un aventurier deja te-ar fi avut daca vroia si nu ii pasa de prietena sau sotia de acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciao! si mie mi s-a intamplat acelasi lucru sa ma indragostesc de instrucorul auto, e foarte afascinant, nu e frumos ca barbat dar mie imi place enorm. nu s-a intamplat nimic intre noi, nici macar nu i-am dat de inteles nimic, e problema mea ca ma indragostesc repede. cand il vad ma coplesesc, chiar ma apuca si plansul. asta e ce sa fac. pa cristiana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E adrian panait nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am patit acelasi lucru. m-am indragostit de instructorul auto care era cu 10 ani mai mare decat mine si am avut o aventura. timp in care el mi-a spus ca nu mai are prietena si eu ma despartisem de prietenul meu... dar dupa 2 saptamana mi-a spus ca s-a impacat cu prietena lui si ca eu ar trebui sa fac la fel cu prietenul meu.am suferit mult dar pana la urma mi-am dat seama ca a fost mai bine asa pentru ca sufeream si mai mult langa el.eram complet diferiti.ai grija in ce te bagi...stiu ca inima o ia razna dar nu actiona numai din impuls. poate e acelasi instructor happy.esti din Bucuresti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu te inteleg perfect...si mie mi s-a intamplat acelasi lucrul problema este ca el este casatorit si eu la felbig grin dar as
ta nu ma oprit sa-i cer dupa ex daca ne mai putem auzi din cand in cand la tel. sper sa iasa bine.pentru tine e mai bine are o prietena si ce daca. curaj ia-l tu poate e perechea ta si bafta la ex.si la instructorhappy