| antoniaidk a întrebat:

Buna ziua. Iubitul meu e un toxic, abuzator
Familia mea nu stie pentru ca mi e rusine, daca le spun o sa zica ca sunt proasta ca nu m-am dsspartit de el
Odata la o petrecere de familie ne-am batut amandoi intr-o cearta, de fata cu familia mea, si acum am o nunta in familie si vrea sa vina cu mine
El se itnelege bine cu fanilia mea pentru ca ei nu dtiu realitatea
Eu nu vreau sa vina
Ce sa fac? Dati mi niste idei normale, cum sa discut cu el etc, si inca niste idei mai neortodoxe, gen sa se imbolnaveasca sa nu mai vina, sa adoarma, orice imi doresc sa fac doar sa nu vina

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si familia ta nu si-a dat seama de realitate cand v-ati bătut ca chiorii?
Scuză-mă, dar proastă e puțin spus.

| Violleta2022 a răspuns:

Un sfat sanatos: spune-le parintilor adevarul si rupe relatia cu el, ca el nu se va schimba niciodata in bine, doar in mai rau, fiindca stie ca tu stai sa primesti bataie fara sa cracnesti.
In situatia data nu exista rusine, ci prostie, fiindca azi este bataie dar maine poate fi tentativa de omor, ceea ce ar trebui sa te ingrozeasca si sa scapi de el, pentru totdeauna.

| mihai69 a răspuns:

Deci știi că ești o pr... hmhmhm... Dar cu toate astea, stai cu el.
Nu te supăra, îți meriți soarta. Stai acasă, nu mergi nicăieri. E și mai ieftin.

| lpavel a răspuns:

Simplu: te desparti de el inainte! oricum trebuia s-o faci mai demult... si fi sigura ca se va desparti de tine cand va gasi alta, deci ia-o tu inaintea lui! nu va inteleg pe unele/unii cum puteti trai intr-o relatie toxica mai ales ca nu sunteti nici casatoriti... o fi bun sexul cu el/ea dar pentru asta sa suporti orice? asta n-am putut s-o inteleg niciodata!

| Fatamuntilor a răspuns:

Fugi cat vezi cu ochii.Cu asfel de ooameni nu ai ce discuta.
vrei sa ai soarta femeii ucise de acel individ si pe care il cauta de doua saptamani? Si sunt multe femei in situatia asta.
Mergi la familia ta unde esti in siguranta.

| VoidEternal a răspuns:

Dupa toate intrebarile tale, as zice ca "toxicitatea" asta (pe care va place de mult sa o tot invartiti pe toate partile), apartine cel putin amandurora.

Sa te certi si sa te bati in familie si sa continui asa, arata nivelul vostru de educatie. Si al vostru ca si cuplu, si al familiei tale si ale lui care nu au stiut sa va creeze niste standarde de minim bun simt in ceea ce priveste o relatie sau in viata in general. Bataie in familie? Metode sa-l imbolnavesti sau sa-l adormi ca sa nu mearga la nunta? Ce circ ieftin si can-can mai e si asta?

Terminati dracului relatia, puneti amandoi mana pe o carte, educati-va, invatati ce inseamna decenta si bunul simt si apoi cautati-va pe cineva care sa va ridice, nu sa va adanceasca in circ si mocirla.

| StoicAnalysis a răspuns:

Iti dau un sfat. Desparte-te de el. Sau tie iti place sa fi abuzata?

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui sa le spui părinților tăi.

| Willis a răspuns:

Termini cu el, trebuia demult să faci asta.
Doar ai văzut recent câteva cazuri în care o ea, nu a mai vrut să fie cu un imbecil, iar ăla i-a făcut rău.
Se pare că la asta vrei să ajungi și tu...
Știre la tv.

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Și ce o să faci? O să stai toată viața cu el așa? Ce dacă familia ta o să te facă proastă? Rușinea va dura doar câteva secunde, plus că am impresia că și-au cam dat seama, după ce v-ați bătut.

| jorjache a răspuns:

Nu te mai complace intr-o relație toxică. Daca ceva nu merge, va merge si mai rău.Nu-ți bate joc de relație si de tine! Vei găsi o persoană potrivită

| danpopa777 a răspuns:

Simplu: îi pui somnifere în bere! sau in apa!