| mica0creatoare0 a întrebat:

sunt o femeie in varsta de 28 de ani care este un barbat minunat, dar pe care nu il iubesc.sunt pusa intr-o situatie foarte complicata, pentru ca prietena mea la care tin foarte mult este prietena si cu el, si daca m-as desparti de el atunci ea nu mi-ar ierta-o, plus ca anturajul lui mi-ar putea oferi postul mult visat. va rog sa imi dati un sfat
p. s.: nu ma considerati o depravata, pentru ca nu sunt.

Răspuns Câştigător
| Sonny a răspuns:

Uite, parerea mea.
Daca ai un scop, si esti dispusa, sa faci sacrificiul asta, pentru a ati atinge un scop, nu vad unde ar fi problema, fiindca zi de zi, facem lucruri pe care nu vrem sa le facem, dar trebuie sa le facem. Eu am o vorba " Traim cu alegerile pe care le facem ", faza e ca, tu ai putea sa te folosesti de el, de anturajul lui sa ajungi in postul ala, dar ar trebui sa iti faci si un plan de iesire, caci la un momendat se va ajunge si ala asa ceva, ai nevoie de un plan de "iesire", in asa fel incat sa ramai si pe postul pe care ti-l doresti.
Mai am eu o filozfie legat de faptul ca nu poti amesteca, cariera cu prieteni niciodata, trebuie sa alegi una din cele doua tot timpul.
Daca iti pui mintea la bataie, si iti faci un plan de iesire, credibil, si pentru tip si pentru amica ta, nu prea cred ca ti-ar afecta relatia cu prietena ta.
Uite ca si idee ce mi-a venit asa, in 2 min, cat am scris raspunsul la intrebarea ta, ar fi sa vb cu o amica, sau cu o persoana pe care el nu o cunoaste, sa il provoace sa te insele, chiar daca nu te inseala fizic, iar tu din toata faza asta, sa iesi basma curata, caci tu nu ai gresit nicaieri. E o idee, tu poti sa o dezvolti.
PS: Puteam, sa iti dau, un raspuns, cum ti-au dat toti pe aici, tot felul de sfaturi, corecte, vazute de societate, ca ce faci tu nu e normal, si ca e un lucru urat, dar nu e asa, numai lumea nu poate recunoaste, ca fac zi de zi lucruri de pe urma carora au de castigat, facandu-le in lipsa placeri.
PSS: Eu cred ca e posbil sa te alegi si cu postul, si cu prietena, dat toate astea, necesita un pic de efort "intelectual".
Eu consider ca ti-am dat un raspuns la/pe subiect.
Bafta si pace! happy

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NickiMinaj a răspuns:

Spune-i adevarul lui, lasa postul mult visat, iar prietena ta nu are treaba cu viata ta sentimentala. pe viitor incearca sa nu mai fii asa profitoare, karma o sa te muste de funduletz ( si nu in sensul kinky ).

| gigiro a răspuns:

Spui ca esti o mica creatoare.Se vede.Ti-ai creat doar un statut social, si tot la el te gandesti, si la prieteni. Cand vei avea 50 de ani,vei regreta amar ca ai fost materialista sau doar comoda. Daca nu ai copii cu el desparta-te. Daca ai, nu uita ce ai spus la biserica.Eu cred ca deja esti indragostita de altcineva,dar ti-e frica de viitor, care e foarte nesigur, nu?

| ina88 a răspuns:

Prietena ta nu ar avea de ce sa se supere sau sa strice prietenia cu tine, din contra, daca e femeie normala ar aprecia ca nu ti-ai batut joc de amicul ei.

| RobertTmroo a răspuns:

Prin faptul ca ai scris mai sus ca "nu il iubesc", asta spune tot, in mod normal nu ar trebui sa mai fii cu o persoana pe care nu il iubesti, cu care nu te simti bine, care nu te face fericita..., dar asta e decizia ta, tu stii mai bine ce fel de persoana esti si cat poti sa suporti.
Legat de prietena ta la care tii foarte mult si tie frica sa nu o pierzi dupa ce te desparti de el, aici tot ce pot sa iti spun este ca daca ea va alege sa rupa legatura cu tine pentru ca tu te desparti de un barbat cu care nu esti fericita si nu vezi un viitor bun cu el..., chiar daca el este un amic de al ei..., atunci cred ca nu este prietena ta in adevaratul sens al cuvantului, si ca te-ai grabit sa o numesti "prietena".
Nu e in regula sa fii cu cineva, sa fii tu nefericita doar ca sa nu se supere prietena ta..., astfel o vei testa si pe ea, sa vezi daca si ea are aceeasi parere despre tine, daca si ea te considera "prietena' ei, daca nu va mai vorbi cu tine atunci e clar ca nu e ce a ce pare sau o credeai tu sad.
Iar legat de anturajul in care este el ca te-ar putea ajuta..., ei bine aici ce pot sa zic decat ca "interese si interese" din pacate, ce a ce nu e ok intr-o relatie, intr-un final nu duce la nimic bun, cel putin nu la fericirea ta, dar aici tot tu vei decide cat suporti si ce vei face, dar avand in vedere ca ai spus ca "nu il iubesc" asta ar trebui sa iti de-a si raspunsul, sa iei si alegerea corecta, mai ales ca in viata "cand se inchide o usa... dupa o vreme se deschide alta".
Iti doresc multa intelepciune, ascultati sufletul ce a ce iti spune si cu siguranta vei lua decizia care trebuie si vei fii fericita pe viitor happy!
Toate cele bune si weekend fain sa ai happy!

| Blooo a răspuns:

Daca simti ceva pentru el ar trebui sa il pastrezi dar daca nu de ce sa pierzi timpul, daca este prietena ta cea mai buna te va aprecia oricum iar postul il poti ptimi prin munca, asta e sfatul meu.