Off....adolescentii astia, stai calm o sa fii bine, e normal pentru ca ti-ai inghitit propria sperma iar stomacul tau o percepe ca pe un intrus care nu are ce cauta acolo, la fel si muschii abdominali pe care ti-ai fortat foarte multe din cauza asta sau contractat foarte tare, o sa-ti revii, brea niste suc da lamaie, un ceai calmant, mananca ceva usor, si de acum inainte gandeste-te de doua ori inainte sa actionezi, good luck
Stai așa - care e de fapt prostia?!?
Că ai păpat sperma proprie?!? Mulți o fac, ba unora le și place. E ok.
"...cat de idiot am putut fi."
Mai degraba, cat de idiot poti fi sa crezi ca aia e cauza durerii tale de stomac si a celorlalte simptome pe care le ai...
Auch, nu de la lichid e problema, ci de la autofelatie, mai exact daca am intes bine ti-ai administrat un sex oral, asa ca intrebarea mea e: Cum naiba ai reusit? Faci cumva yoga? Daca nu cel mai probabil ai avut o pozitie proasta si ti-ai fortat muschi abdominali, pe scurt n-ai nimic grav decat niste crampe la stomac.
Denyse, de mai sus e profesionista in astfel de treburi si nu a patit niciodata nimic deci stai linistit. Serios.
La fel ca mă-ta.
Dacă sunt informată cu privire la tot ce ţine de sex, nu înseamnă că ma f** de mă rup şi că am încercat de toate. Fac sex chiar foarte rar. În cazul de faţă este evident că nu are cum să te doară stomacul de la ingerarea de luchid seminal.
Multumesc pentru ajutorul acordat!
Pai pana acum ne povestea ca a avut vreo 20-30 de parteneri (oficiali) si acum spune ca ea face sex rar, cand ea stie marimile oamenilor la pl dupa fata
Scuze,dar tu erai exemplul perfect pentru cazul de fata, fara suparare
Lol. Cine a spus ca am avut 20-30 de parteneri, cretinule? Da, de exemplu la tine îmi dau seama ca ai pl mică chiar fără să îţi văd faţa. Să ştiţi că există numeroase cărți despre sex, dar cum voi nu ati citit nici "Capra cu trei iezi", n-aveţi nicio şansă să citiţi un om.
Am avut mai puţini parteneri decât gagică-ta, diferenţa între mine şi ea e că eu pot vorbi deschis despre sex, fără ipocrizie, în timp ce ea îţi va vinde gogoşi că eşti bărbatul vieţii ei şi că n-a mai avut decât unul înaintea ta... Ah, si că doar sufletul contează, nu şi puta ta mică.
Te-as injura, dar oricum si-a batut destul viata joc de tine, si baietii de pe centura. Multa bafta!
He he cineva este invidioasa cu nu are ce suge
Nu le baga in seama, sunt niste frustrate virgine pe care nici boschetarii nu le-ar pupa macar pe obraz
Da' noi nu stim ca tu faci sex foarte rar? In nu stiu ce raspuns ai afirmat ca ai facut sex cu prietenul tau in mai putin de 24 de ore de cand v-ati cunoscut. Si ca te intereseaza in mare parte marimea, si dupa altele. Esti fata serioasa, am auzit de fete de-al de tine. E plina lumea. Informata, nu cred. Da' experienta ai destula. Ba chiar prea multa.
Las-o in pace, sa-i spuna povestile ei cum ca face sex rar lui Mos Craciun, ca el le crede.
Deci voi doua sunteti colege pe centura sa inteleg?
Si apropo sclavule, nu is fata.
Nu ai stat tu la păsărica mea să ştii câtă experinţă am. Sunt cu bărbatul ăla de doi ani, şi da, mărimea contează. Din păcate nu ne vedem foarte des, atât cât ne-am dori. Ăia urâţi, proşti şi cu pl mică sunt "luaţi" doar pentru a ajuta financiar şi spiritual partenerele. Nu ştiu ce e mai rău : să te simţi bine sexual cu bărbatul tău, să îţi placă cu adevărat sau să te simţi în siguranţă din punct de vedere financiar, emotional, social... Sunteţi proşti făcuţi grămadă. Nu realizaţi că mironosiţele voastre care vă spun că au mai fost doar cu unul înaintea voastră, dar că a fost nasol, stau cu voi doar pentru confort.
Imi place cum o curva care crede ca sexul e tot ce conteaza imi spune mie ca sunt prost. M-am saturat de voi, carpelor. La mintea ta, daca vine un negru de la filmele pentru adulti i te dai de tot, uiti si de iubitul tau de 2 ani. Tu si toate ca tine sunteti niste femei usoare, nimic mai mult. Ar trebui sa va tineti guritele atat timp cat tot barbatul va intretine si va face mofturile, nu invers. Putine sunt femeile cu putere financiara si destepte.
In tot ce-ai scris aici deduce ca esti o curva proasta.
Marimea nu conteaza mai documenteaza-te, tie iti trebuie o pla de 30 cm sa-ti ajunga pana-n gat?
Bărbatul meu are ce ii trebuie în pantaloni, nu aş avea de ce să îl las pentru un negru. Şi nu, nu mă întreţine absolut deloc.
Cine zice că mărimea nu contează? Voi, ăştia cu p*** mică? voi dacă vă frecaţi femeia la clitoris şi are orgasm credeţi că sunteţi mari fu*aci
)
Stai calma, tarfo. Nu te mai ambala. Iti zic eu cum e treaba. O tarfa esti in ochii tuturor, numai in ochii prostului de barbat care te suporta nu esti asa, ca i-o tii in gura zi si noapte, n-are ce iti comenta. Tu de centura ai fi numai buna, ca fata de casa nu esti.
O ia in gură mai tare gagică-ta decât mine. Dacă eşti curios atât de tare ce fel de sex fac eu, îţi spun ca nu fac oral, şi nici anal. Viaţa sexuală mi-am început-o la 18 ani şi am avut 3 parteneri până acum. Şi ca să ştii şi unde mi-e locul îţi spun că am terminat un liceu teoretic la profil mate-info, o facultate foarte bună de stat, la buget, şi acum am fost admisă la buget la un master pe bază de matematică.
Trebuie sa stie bine matematica sa nu ii dea cu virgula pe centura acolo si sa se faca de ras la clienti) ori sa o pacaleasca aia cu banii
M-a blocat taefa cre'ca, nu mai pot sa ii trimit mesaje. Poate sa se scuze cat vrea ea si sa se dea mare, tot o taratura e.
Si pe mine m-a blocat ca mi-ar fi raspuns acum o parasuta de 2 lei care considera ca daca stie matematica nu mai e C^%va