anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am o mică problema și nu știu dacă e cazul sa ma îngrijorez sau nu, mi-a întârziat menstruația 7 zile și ma gândesc sa nu fie ceva deoarece in a 10 a zi a ciclului precedent am avut contact cu iubitul meu (practic nu a fost deoarece eram virgina și nu ne-a ieșit nimic), totul protejat oricum și acesta nici măcar nu a ejaculat, iar pe lângă asta am avut iar contact acum in a 3 a zi in care mi-a întârziat, la fel protejat. De data asta am reușit dar la fel acesta nu a apucat sa ejaculeze (era totul pe graba), credeți ca ar putea fi șanse sa fiu? Eu una nu prea dar încerc sa ma asigur

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat toate partidele sexuale au fost protejate de la cap la coada, adica prezervativul pus inainte sa fie introdus in vagin, nu ai cum sa ramai gravida.
Banuiesc ca ai ciclu de tip NEREGULAT, de aceea vine cand vrea el.
In orice caz, aplicatiile electronice si calendarul pentru calculul ovulatie sunt bune NUMAI pentru fetele si femeile care au ciclu regulat, adica care le vine ciclul menstrual FIX la acelasi numar de zile, luna de luna.

Pentru a afla ce tip de ciclu ai, notezi pe un caiet prima zi de ciclul pe urmatoarele 4-6 luni si asa vezi la cate zile se succede, luna de luna.

2 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Nici o șansă cred -ma

| Altinbek a răspuns:

Dacă ai folosit prezervativ. Este totul în regula nu ramai însărcinată.