| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Bunaaa.Iubitul meu, este plecat doua saptamani, iar eu nu prea am mai vorbit cu el, decat prin cateva mesaje.Eu ies seara cu cel mai bun prieten al lui si inca o prietena, deoarece el este pus sa aiba grija de mine. el ma ia in brate, ma tachineaza.Fratele iubitului meu,a vazut si s.a luat de el,bine-inteles, vrea sa ii spuna.Imi este teama,deoarece eu nu simt nimic pentru acest prieten, doar ca iubituk meu este enorm de gelos.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?
P.s: acest prieten este impreuna cu verisoara mea, dar eu cred ca isi bate joc de ea. (Copilarii)

Răspuns Câştigător
| 1cristian1990 a răspuns:

laughing Auzi, e pus sa aiba gija de tine! Cum suna asta, e garda ta de corp? S fim seriosi, la tipul ala ii place sa iasa cu voi si daca se da si la tine, te ia in brate, etc nu e ceva curat la mijloc! Ce treaba are el sa te ia in brate? Face asta si de fata cu prietenul tau, te lua in brate, te tachina? Daca da, e ok, poti iesi cu el si cu prietena ta! Poate el te vrea pe tine si nu pe verisoara ta, daca isi bate joc de ea! Nu e un prieten adevarat daca stie ca prietenul tau e gelos si face din astea! Vai, i-as da doua daca ai fi prietena mea! vorbeste cu prietenul tau de ceea ce se intampla si fi mai deschisa cu el, poate dinaia e si gelos, gelozia e o boala grava, iti constuieste o ''colivie'' si nu te lasa sa fi libera! Poate ar trebui sa vb mai mult cu el sa fi mai deschisa!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Stai în casă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. stii ca e gelos dar il lasi pe ala sa te ia in brate. las comentariile ca nu se merita la mintea ta.

| Blamely a răspuns:

Și te uimește că-i gelos când tu stai să te ia în brațe ăla și nu faci nimic? Dacă poți rezolva cu el singură, lămurește situația, iar dacă nu spune-i prietenului tău, așa îi câștigi și încrederea și e posibil să scape și de puțin din gelozia de care vorbeai.

| GeorgianaDiaconu explică:

Iubitul***

| 1cristian1990 a răspuns:

Multumesc pentru Funda! Si asta e daca tu esti pentru prietenul tau si el pentru tine vorbeste mai des cu el si prin mesaje daca e plecat si spuneti-va totul mai detaliat, ca aveti ce vorbi! Nu vreau sa influentez in vreun fel relatia voastra cu prietenul prietenului tau, dar sper ca ti-am dat idei bune, voi siti mai bine ce e de facut, eventual sa il testati, nu te grabi sa te certi cu el! Ca si idee nu e neaparat sa o puneti in practica: Ia vezi cand vine iubitul tau acasa intelege-te cu el, da-te unpik la prietenul lui si fa-i un avans sa vedem accepta ca un magar sau ii spune prietenului tau!

| sirD a răspuns:

E o adevarata tragedie si dilema!
Pai nu mai iesi cu el!