1. Arati nu "areti". "Areti" nu exista in limba romana.
2. Daca tu din start ai mentionat ca nu esti de acord cu acele conceptii si practic ti-ai raspuns singur la intrebare, ce mai vrei de la noi? Sa ne contrazicem cu tine pe TPU?
3. Din moment ce am stabilit ca ti-ai raspuns singur si ai venit cu pre-conceptii, la ce mai multumesti? Ca te-am ascultat?
"să te placă fetele în zilele de astăzi trebuie să fi șmecher să ai vrăjeli și să fi cu tupeu"
cine se-aseamănă, se adună. Deci e valabil pentru fetele cu tupeu, vrăjeli și jmekkere
Ca sa ne intelegem, daca iti pot oferi gratuit 100 lei, nu cred ca ar sta cineva pe ganduri sa refuze. Exact acelasi lucru este si cu barbatii ce detin o avere modesta si un fizic aproape perfect.
Totodata nu este mereu vorba de iubire cand aducem in prim plan aspectele fizice / economice ale oricarei persoane. Aspectul fizic, comportamentul, statutul social, finantele tin mai mult de potentialul tau depinzand din ce rang al societatii te-ai nascut, varsta cand le-ai obtinut, daca te lasi condus sau nu de principii dupa ce, putem spune ca, s-ar fi realizat ca individ.
Pe scurt, lucrurile mentionate de tine mai sus sunt importante, nu poti sa fi impreuna cu o femeie ce arata / este mai influenta decat un barbat din cauza standardelor sociale cat si vice-versa.
Barbatii cand se gandesc la iubire, se gandesc la o persoana, la o femeie. Cand o femeie se gandeste la detalii, nu doar la barbat; "este inteligent? cum o sa aratam impreuna pe viitor? pot sa ma incred in el, sa intemeiez o familie?"
Si lucrurile astea pot fi si de natura biologica. Da, suntem oameni dar nu inseamna ca nu suntem pana la urma, o specie de primate ce sunt controlate de instinct. Baietii iubesc o femeie pentru ca ii ajuta sa se idealizeze ca barbat, iar o fata iubeste pentru a deveni femeie.
(evident, exista si exceptii unde trebuie analizat subiectul pentru a putea interpreta corect daca este sau nu real expectie)
Revenind la tine, nu suntem asa diferiti. Toti ne tragem dintr-o asemanare de ADN. Majoritatea avem maini, picioare, un corp ce se adapteaza zonei si culturii sociale. Aici este diferenta dintre noi, experienta si modul adaptarii (aici intra si fizicul).
Eu tind sa cred ca ai ales femei ce sunt superioare tie estetic / social, fie ai incercat gresit sa le intri in gratii. Nu zic ca este gresit sa inviti o straina la date, dar sansele sa iasa ceva sunt mici. Incearca sa pui ochii pe o fata, sa ai raspuns la intrebarile: "Fata asta asteapta / iubeste in secret pe cineva? Eu o plac, dar ea ma va putea iubi? Ce model de iubire a preluat? (cel clasic sau cel modern)", ca mai apoi sa intri subtil in prietenie cu ea sau cineva apropiat ei pentru a nu forta lucrurile.
Să fie cu ochi albaștri și ceva bani, să imi facă cadou de ziua mea
și să mă asculte când ii spun ceva, să nu facă după capu lui