Fiindca esti imatura si nu esti capabila sa vezi similitudinile. Tu traiesti intr-o lume imaginara, ca un copil, cand te vei maturiza vei aprecia corect realitatea.
Cati ani ai?
poate ca si ele gandesc la fel ca tine, la asta nu te-ai gandit? ca sunt diferite intre ele, si cand colo sunt aceeasi oala. din moment ce faci aceleasi greseli, nu cred ca le faci cu cap. daca ai face ceva cu cap, nu s-ar mai numi greseala. dar oricum nu te condamn pentru asta, toti oameni fac greseli.
Asa facem majoritatea.Sa critici faptele altora e usor, dar cand vine vorba de criticarea propriilor fapte, ne gasim scuze si n motive pentru care am facut respectivele lucruri.Nu prea merge asa.
Sfatul eu e sa-ti vezi de treburi si sa-ti analizezi propriul comportament, nu pe al altora.La urma urmei, nu ar trebui sa-ti pese nici de ceea ce fac ceilalti, nici ceea ce cred ceilalti despre tine.
Flash news pentru printesele sexului:Ca sa faci sex, n-ai nevoie de creier. O faci fie de placere, fie pentru bani.In ambele cazuri esti curva.In al doilea caz esti si penala pe deasupra
Categoria c.rvelor e una, degeaba ti se pare ca esti diferita si tu faci parte din ea.
Toti sunt aproape la fel, dar fiecare din noi se vede deosebit / special poate fiind fals sau poate in unele cazuri poate fi si adevarat
Poi doar n-o fi sa te consideri tu curva...normal ca nici ele nu se considera asa.ci se simt, mature
Mda. ma gandesc.,. cum poti sa crezi ca esti o fata matura. nu te intrebare cati ani ai. sau etc. ca daca esti in stare sa pui mesaje asa de penale si de. injositoare,, pe un site. pe care intra jumatate din Romania. att.
varsta nu conteaza deloc. sex in grup? nu tie si tie rusine? sa faci sex in grup... si nu te consideri curva? ce crezi ca daca cineva ti-ar face o poza cand faci sex de grup. lumea lear vede pe alelalte. curve rau. si pe tine foarte normala? se zice ca aparentele nu conteaza de obicei. aici cu un mesaj ca asta aparentele conteaza.