Rareori depinde şi de circumstanţe. În 90 % din cazuri a greşit şi o să mai greşească mai mult ca sigur. Totuşi, uneori, s-a întâmplat la beţie sau din alte cauze. Atunci merită iertare. Ceva ce însă trebuie reţinut e că de cele mai multe ori dacă partenerul te înşeală ai şi tu partea ta de vină.
Pentru o fapta ca asta, tratamentul ar trebui sa fie dur. Dar cum suntem oameni si trebuie sa ne controlam, putini nervi si ii dam papucii!
Ii multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna, ii urez succes si ma retrag.
M-as despartii de el imediat, nu as accepta sa fiu inselata. Fetele sufera foarte mult cand sunt inselate dar unele iubindu-si prea mult prietenul trec cu vederea aceste scapari ale lor.
Nu pot sa ma pun la persoana 1 ca nu pot asocia gandul asta cu situatia mea. E de bine, zic eu
Dar in general, cred ca inselatul nu se iarta. Cel putin nu pe loc, nu poti sa treci peste ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Totusi, nu vad cum ai mai putea sta cu o persoana, si sa traiesti in fiecare moment cu impresia ca face ceva gresit. Se duce increderea si din punctul asta nu mai e o relatie frumoasa, ci una in care se face rau reciproc.
Sa il lasi in pace. Ce a fost a fost si ce va fi va fi... Sunt singur ca tu nu faci asa ceva, deci poti sa ii zici pa...
daniela_7403 întreabă: