|

Care este șansa de a rămâne însărcinată daca actul sexul neprotejat cu ejaculare s-a produs inainte cu 7 zile inainte de CM?

(Menționând că se dorește sarcina)

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

In principiu, nu mai erai in perioada fertila, deci, nu ai sanse de a ramane insarcinata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ciclul tau menstrual este destul de REGULAT si sangerarea menstruala porneste de regula la data preconizata/reiesita prin calcul sau cu o abatere care nu este mai mare de +/- de 1-2 zile, in acel caz sexul a fost intretinut in mod cat se poate de sigur intr-o zi a perioadei de INFERTILITATE ABSOLUTA a oricarui ciclu.
Este determinat atat stiintific cat si medical in mod cert/concret faptul ca OVULUL este dezvoltat, crescut, maturizat si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de ziua/data la care va incepe menstruatia, bineinteles ca in cazul in care NU este fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre ziua OVULATIEI si ziua de incepere a urmatoarei MENSTRUATII reprezinta PERIOADA LUTEALA si are intotdeauna lungimea FIXA de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca ovulul este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, adica doar in urmatoarele 24 de ore de la eliberarea sa din ovar. Daca nu se produce procesul de fecundare, atunci din a 2 zi ovulul nefertilizat, intra in procesul de IMBATRANIRE accelerta, si dupa circa 2-3 zile intra in starea de DEGENERARE totala si... SE DESTRAMA. O parte a resturilor din ovul este resorbita de endometru, iar o alta parte se fixeaza de peretele uterului si incepe sa produca hormon progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa trecerea a 3 - 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de ziua de terminare a ciclului menstrual, adica ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual in mod absolut sigur NU poate sa existe un OVUL VIABIL in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca sperma este ejaculata in vagin de fiecare data, formarea sarcinii in...2005 - 2057 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sansa de a ramane gravida este minima.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Întotdeauna sunt riscuri dacă nu vă protejați.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează