Iubytha in ziua de azi nu se mai tine cont de varsta! uite eu de ex la 16ani jum cu care sunt si acum! au trecut 2 ani:X, iar verisoara mea are 21 de ani si nu vrea nici in ruptul capului sa se culce cu viitorul ei sot pana nu fac nunta! o alta verisoara de-a iubitului meu are 14ani si deja nu mai este
!
nu prea se mai tine cont de varsta in ziua de azi dar ai grija cu cine o faci pentru ca prm oara nu se va uita niciodata
cu toti stim ca o fata cand are menstruatie devine femeie! iti dai seama de acel moment cand te simti pregatita psihic si fizic! n u neaparat cand ai ciclu, unele fete au de la 11, 12 ani, asta nu inseamna ca sunt capabile sa aiba o viata sexuala!
15-16 ani, pentru ca pana la 19-20(aici incepe adevarata viata
) eperimentezi si chiar o sa iti prinda bine
Cel mai bine ii pe la 16-17 ani...atunci corpul este aproape compet dezvolat, bine acum depinde de fiecare...si trebuie sa fi tu pregatita atat fizic cat si psihic.
Nu-i baga in seama pe astia ca nu stiu ce zic, incepeti viata sexuala de la 18 ani, bafta.
Cand te simti pregatita. Totusi, cel mai bine ar fi pe la 17 ani, cand corpul ti s-a dezvoltat complet.
Biologic organismul uman este pregatit pentru contact sexual/reproducere in momentul in care (fete) au avut prima menstruatie, baieti(prima ejacluare). Sociologic ar fi bine sa te mentii cam pana pe la 17, 18 cand o sa ai (sper) mai mult cap sa iei anumite decizii (cu cine, daca e bine, daca nu e bine).