Buna, din fericire am pe cineva, si anul trecut de ziua indragostitilor tot cu el am fost dar nu am sarbatorit-o, anul acesta cred ca o vom face, oricum important e sa fim impreuna, altceva nu mai conteaza, nu numai de ziua indragostitilor poti face o persoana fericita sau sa ii faci un cadou, in plus nu este o sarbatoare a poporului Roman, in fine, sper sa fiu cu el si la anul, si peste 2 ani, si ...toata viata!
Eu nu am iubita asa ca pentru mine va fi o zi ca oricare alta, fara nimic special. Doar ca se va vorbi mult despre asta.
Pana acum am fost singura, si anul asta la fel, dar nu-i nicio problema, doar am prietenii si persoanele ce le iubesc langa mine :X
Observ ca majoritatea vor fi singuri, insa...eu nu voi fi! Am prieten, sic!
Eu voi fi singura.cred
dar ii am alaturi de mine p prieteni asa ca nu ma plang.chiar imi place idea
Hoppa! ce inghesuiala aici![]()
nu stiu, depinde de hotarareqa care o voi lua pana luni![]()
bafta!
Ca sa faci un sondaj ar trebui sa raspunda toti (pentru unu) ![]()
Eu sunt la al doilea valentine's cu aceeasi persoana, insa ne e indiferenta ziua, adica nu e cu mare fast, cadouri, o sa fie o zi normala de week-end
Sarbatorim de Dragobete si in fiecare zi ne aratam iubirea, nu doar pe 14 februarie.
Majoritatea de aici suntem singuri, ma gandesc ca avem o problema si ar trebui sa cautam rezolvare, asa ca m-am gandit sa incep eu primul si sa o abordez pe cea care a pus intrebarea (trebuie sa ne combinam intre noi astia de pe virtual). Domnisoara eu as vrea sa mergem la o cafea si de vrei sa-mi fi iubita o sa te fac fericita. Adica te-as ruga sa mergem la o cafea sa vorbim de mine, de tine, de una, de altceva, sa ma cunosti mai bine...
Daca nu se intampla ceva iesit din comun s-ar putea sa fiu cu cineva de 14 februarie.
Eu am fost singura si anul' trecut si anul' asta vad ca imi merge nemaipomenit de bine![]()
Speram sa nu fiu singura, da azi s-a despartit de mine
. Da-i ok asa
Macar pot merge la Anti Valentine's Day party la rockoteca\![]()
:X. Yummyyy:X. Oricum a fost relatie de 3 zile
.
udarz13_5869 întreabă:
xXx_6966 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mentholinks întreabă: