| mitytyk a întrebat:

Ce ar trebui sa fac? tin foarte mult la prietenul meu dar parintii orice as zice sau face nu sunt de acord cu el..., uneori as vrea sa ne despartim nu vreau sal tin legat de mine, poate cu alta iar fi mai bine...crying; deoarece eu sunt tinuta din scurt de ai mei si numi dau voie sa fac mai nimic desi am 17 ani ...eu cred ca daca as incerca sa ma indepartez de el incetul cu incetul nu vom mai suferi asa mult crying... el imi spune ca cat mai merge sa fim impreuna pe ascuns... dati un sfat va rog crying

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, heyyy nu te da batuta, cum sa renunti la o asa iubire din cauza parintilor? Daca nicidecum nu sunt de acord, continua sa te vezi pe ascuns, asta e, orice ar fi nu renunta daca va iubiti, nu ar trebui sa lasati pe nimeni sa stea in calea iubirii voastrehappy. Uite, si eu am fost un an cu un baiat si nu erau ai mei de acord, am vazut ca nu il accepta, asadar ma vedeam pe ascuns, nu am lasat pe nimeni sa se bage intre noi, niciodata nu voi renunta la o iubire adevarata din cauza ca altii nu sunt de acord, lupta si nu te da batuta.Eu zic sa nu te lasi, ramai cu ei, macar pana faci 18 ani mai asteapta, si sa fiti pe ascuns, iar cand implinesti 18 ani, vei fi majora, vei putea lua propriile tale decizii, si ei nu vor mai putea sa faca nimic, oricum mai incearca sa le explici ca tu il iubesti si arata-le ca acest baiat merita sa iti fie iubit!

7 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.ai mei nu sunt de acord cu el, imi interzice mama sa ma vad cu el in cauza ca cica nu e frumos si nici nu vrea sa auda de el.dar pe el nu il intereseaza ca a zis ca nu renunta la mine. incearca sa vb cu mama ta desi stiu ca e greu si usor usor poate il va accepta. arata-i ca e un baiat bun si ca tine la tine. bafta:*

| Alisa a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.ai mei nu sunt de acord cu el, imi interzice mama sa ma vad cu el in cauza ca cica nu e frumos si nici nu vrea sa auda de el. dar pe el nu il intereseaza ca a zis ca nu renunta la mine. incearca sa vb cu mama ta desi stiu ca e greu si usor usor poate il va accepta. arata-i ca e un baiat bun si ca tine la tine. bafta:*

| Cryssy a răspuns:

Nu te desparti de el din cauza parintilor! Daca va iubiti nu are rost. Poate ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si sa le explici ca te iubeste cu adevarat si ca esti fericita.

| RaluE a răspuns:

Ai incercat sa-l prezinti parintilor? Daca nu, poate asta este motivul...incearca sa-i convingi sa convocati o intalnire impreuna cu parintii si sa discutati diverse si poate-si vor da seama ca este un baiat bun si ca te iubeste happy.
Succes :*!

| slayer666 a răspuns:

In nici un caz nu trebuie sa te desparti de el. faptul ca parintii tai nu sunt de acord nu ar trebui sa fie un impediment. trebuie sa le explici ca il iubesti si ca el te iubeste pe tine. poti sa ii spui prietenului tau sa le demonstreze parintilor tai ca e baiat de treaba si ca te iubeste. mult noroc:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.si eu sunt in aceeasi situatie. daca e un baiat bun si de calitate eu zic sa nu renunti la el. dar daca e un golan eu zic sa il lasi de o parte si sa iti vezi de drumul tau.Baieti mai suunt.Asa ca nu te grabi...Si incearca sa vb cu parinti tai si sa le demonstrezi ca nu e asa cum cred ei ca ii... oricum Bafta!

| florina_8394 a răspuns:

Nu te desparti de el pentru ca mai tarziu vei regreta f multwinking. nici parintii mei nu sunt de acord cu relatia mea dar nu ii ascult si pe mine ma tin din scurt.incearca sa vb cu mama ta. ia-o deoparte si explici cum stau lucrurile, poate te va intelege sp ca el e dispus sa vina la u acasaa sa vb cu ei.