Sau te place sau te minte.
Daca te place,e normal sa se piarda ca blegul,sa se uite in alte parti,sa caute disperat un punct unde sa se uite numai in ochii tai nu!
Daca te minte,la fel,nu te poate privi in ochi de jena fiindca stie ca te minte.
Deci,cum am spus, ori te place, ori te minte.
Daca e fata si tu baiat (si viceversa) Te place si nu poate sa se uite in ochi tai deoarece se va pierde, dar daca sunteti de acelasi sex regreta ceva si de aceea nu se uita.
De plictisit nu il plictiseam, am ajuns amandoi la concluzia ca ne trebuie bautura ca sa comunicam
.
Mai astept pareri
.
Ori e o persoana cu un caracter mai slab,care nu se poate exprima direct, desi ar vrea sa-ti spuna ceva, in momentul in care ar face-o persoana ta il intimideaza...incearca sa observi cum se poarta cu alte persoane,cum vorbeste cu ele,si atunci poate iti vei da oarecum seama daca are ceva doar in prezenta ta sau asa e cu toti! aaa si am omis ceva,exista si posibilitatea sa simta ceva mai adanc pentru tine, nu este exclus! observa-i in concluzie comportamentul si cu cei din jur!, bafta!
Inseamna ca il plictisesti si vrea sa-ti spuna "mars acasa" dar vrea s-o faca mai politicos si nu stie cum.
Cristiiiiiiuy întreabă: