Am avut si eu, dar era cam ciudat. Nu ne puteam vedea cu adevarat, nu ne puteam atinge, sau saruta.
Mai sunt si genul de relatii pe net cand cei 2 se intalnesc. Doar ca fiind relatie pe net, probabil ca e distanta mare. Si astfel va vedeti o data sau de cateva ori pe an, ceea ce e neplacut.
Eu una, prefer relatiile in viata reala, desi nu am nimic cu cele de pe internet. O fata a vorbit pe net cu un tip, si el a venit la ea sa se cunoasca mai bine. Si apoi a venit tot mai des, iar acum locuiesc impreuna si au o relatie de 5 ani, dar asta e foarte rar si ar trebui ca unul din voi sa aiba bani sau masina, ca sa va puteti vizita cat mai des.
Mda.e ciudat ca nu ne puteam vedea cu adevarat.
Pai sunteti de mult impreuna? Daca chiar crezi ca va potriviti, fa cumva sa va intalniti, ar fi dragut si ar face relatia una cat se poate de reala ![]()
Pai ne-am cunoscut intr-un joc. si suntem de 9 luni
dar mi-a promis ca o sa intre pe mess sau in jocul respectiv si nu a mai intrat de o luna ..si acum incep sa cred ca nu mai are sens!
Nu ai nr lui de telefon? Suna-l daca il ai
Si apropo, sa vorbiti la telefon, ar putea sa treaca relatia de la una pe net, la alt nivel.
E cam ciudat ca nu a intrat. Dar intra el candva, si atunci ia-l la intrebari.
Faza e ca, un baiat poate sa te insele si daca sunteti din acelasi oras si va vedeti, dapoi asa, pe net ca nu-l vezi si nu stii ce face. Daca ai si vazut poze cu el, si e dragut, atunci sunt mai multe sanse. ![]()
Acum nu vreau sa gandesc pesimist, poate doar a plecat in vacanta la bunici sau ceva.
Pai, te ocmbini cu cineva pe net, nu mai intri de 2 saptamani pe mess si numa vezi cum nu-si mai aminteste de tine!
Nu cred că maniera în care cunoşti pe cineva este atât de importantă pe cât este faptul de a nu renunţa la principiile tale (pozitive), oricare ar fi acestea...
Foarte proasta! In primul rand, in spatele unui id de mess sau fb stau tot felul de ciudati care-si dau date false numai pentru a prostii copile naive. Limbajul trupului atunci cand te intalnesti cu cineva si vezi cum reactioneaza in diferite situatii te ajuta sa-l cunosti muult mai bine, asa ca nu te se compara o intalnire "face to face" cu una on-line. Nu te sfatuiesc! Have a nice day!
Sunt pentru handicapatii care nu sunt in stare sa aiba relatii adevarate si au relatii online
Trebuie sa fii prea prost sa ai o relatie pe net...
Nu optez pentru relatii pe net.Relatiile sunt frumoase doar in realitate.Mai nou barbatii de dau drept femei. Tipik:p
Eu din proprie experienta pot spune ca sunt frumoase.
Acuma depinde cu cine stai de vorba.Eu am trecut peste vreo 100 de baieti
(ca numai aia au intrat pe mine) dar i-am dat ignore pe rand la toti ca erau magari si perversi.Dar cand am gasit unul de treaba si serios m-am oprit la el.Si pot spune ca tinem legatura de 8 luni deja si inca niciodata nu ne-am certat.Depinde de persoana.Adevarul e ca pe internet oamenii pot fi oricine vor sa fie.Nu exista limite. Poti pacali pe oricine.Stiu,pentru ca si eu am mai facut asta.Ca m-am dat drept altcineva ca sa pun la incercare un baiat care mi-a placut.Si bineinteles ca suspiciunile mele s-au adeverit.Deci concluzia mea e ca nu poti avea incredere in oricine.Trebuie mult timp ca sa-ti dai seama daca persoana e de incredere sau nu.Dar asa cum in realitate asa si relatiile de pe internet au avantaje si dezavantaje.Merita incercat dar daca distanta e prea mare atunci mai bine nu
desi totusi as zice de ce ai renunta la ceva frumos doar pentru ca e greu?