Este alegerea ta, noi iti dam numai cateva sfaturi, dar nu e indicat sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani...acum trebuie sa inveti sa te bucuri de viata.
Nu te lasa pacalita de baieti, ci bucura-te de copilarie, caci o sa o timp si de iubire. Te pup!
Nu!
În primul rând, că favorizezi apariţia cancerului de col uterin de 10x mai mult decât în cazul unei fete ce şi-a început-o la timp, vârsta minimă fiind de 17 ani.
Este a doua cauză de deces la femei. Apare pe neaşteptate şi nesimţite, nu îl simţi şi la un control de rutină te trezeşti că trebuie să faci chimioterapie, că îţi cade părul, îţi faci griji pentru ziua de mâine şi mai ai doar câteva luni de trăit.
Nu zic că aşa va fi sigur, dar cel mai probabil. De ce să rişti? Ai toată viaţa înainte şi timp de băieţi!
Să nu uităm că la vârsta asta, suntem (am 14 ani, de-aia mă includ) din cauza experienţei limitate de viaţă foarte uşor de păcălit. Băieţii vânează fete mici, ca noi, pentru a nu plăti o prostiuată şi pentru că suntem mai naive. Unele dintre noi. Ei nu iubesc, doar se prefac, îţi fac complimente, te linguşesc şi se folosesc de tine ca apoi să te arunce ca pe o cârpă uzată.
În primul rând pune mâna pe o carte! Se scrie sexuală nu sexoală.
Chiar aşa a ajung lumea? La 13 ani? Ţi s-a urât de copilărie? Gândeşte de 10 ori până să faci greşeala vieţii tale
Cat m-am plictisit de cei ca tine. Si eu am 13 ani dar n-am ajuns chiar asa de rau! Muriti ma!
Tu nici macar nu stii sa scrii calumea si postezi intrebari tampite...Bafta pe centura.ca aia scrie pe fruntea ta)
...halal Romanie. daca mai exista 5 ca tine se duce tara de rapa
Pei daca crezi c este cazul dc nu ...nu exista varsta pentru asta bine indicat e p la 16, 17 majoritatea fetelor incep p la 15 / 17 daca tu crezi c e baiatul potrivit il iubesti si vrei asta dc nu GANDESTE`te bine
Bineinteles ca da .Ma intreb ce fata ar avea maicata daca te'ar vedea cu burta la gura
.
Ce credeti.Sa nasc copii la 13 ani, sau sa pun mana pe carte, sa intru la un liceu de top si dabea la facultate sa imi incep viata sexuala?
Pai daca te plictisesti si n-ai ce lucra
Nu, pierdeti timpul cu prietenele tale si nu cu prostii.
Faaataaa haai! Invata limba romana. Daca vrei iti dau manualul sau, pardon! Abecedarul ca sa citesti oleaca si dupa aia sa cauti sexul acolo unde nu se afla el. Fata mea, cred ca intelegi ce raspuns iti dau, dar daca ai fii pr mea sau daca te-as cunoaste ti-as da o mama de bataie ca vrei sa te distrugi de mica si ca ai numai belele in capul ala. Eu la varsta ta jucam Monopoly cu prietenele pe o patura in fata blocului si panarama viseaza la sex. Draga mea, praful se va alege din viata ta. Vei ajunge carpa barbatilor. Pentru sex te vor folosii. Amanta vei deveni. Bafta si fa-mi un referat despre cum a fost. Ca sa invat de la isteti.
Chiar daca ai persoana iubita deja., spune-i sa te mai astepte.in kaz ca ink nu o ai, oricum nu incepe de la o asa virsta frageda
No deci tu esti batuta in cap cu batalaul de snitzele , cat de pitzi trebuie sa fii sa pui o intrebare asa de prosteasca la care doar tu poti gasi raspunsul dezmembrat-o!
Cum de poti gandii asa?! eu am 13 si visez la barbatul perfect, numai pentru mine. mi-l imaginez doar strangadu-mi patura in brate, imaginandu-mi ca si el ma imbratiseaza la randul lui. nu vrei sa ai un barbat cu capul pe umeri, decat un vagabond de pe strada?! cine stie, poate crezi ca cel cu care vrei sa faci sex e barbatul visurilor tale, dar daca vrei sa-i cunosti cu adevarat personalitatea si ce are in cap, nu-ti incepe viata sexuala. trage de timp, si ai sa-i vezi adevarata fata, doar timpul le rezolva pe toate. daca chiar te place cu adevarat, va putea sa se multumeasca si fara sex, doar cu imbratisari. In ziua de azi fetele din Romania nu mai sunt cum erau odata. pai daca atunci in vremurile lui mama domnisoarele trebuiau sa se comporte ca niste doamne, si ink in ziua de azi exista prostituate, ce-o sa se mai aleaga de Romania?
Mie mila de tine, pentru ca esti prea credula. Eu momentan nu stau in Romania, dar ma si bucur ca am plecat! #:-s
Fa ce simti nu ce zic altii. daca tu il iubesti pe baiatul respectiv si vrei sa te culci cu el.fa-o... daca va iubiti cu adevarat relatia va tine.si daca va despartiti nu vei regreta ...doar sa stii ca ai facut-o din dragoste si nu dintr-o prostie.
Ai tot timpul din lume sa iti incepi viata sexuala
eu spun sa nu faci asemenea prostie...
Buna!
Acum esti inca ''mica'' si poate nu realizezi dar iti disturgi viata. O sa ajungi o c**va daca incepi sa te culci cu baieti de acum. Ai timp destul asa ca la 13 ani ramai doar la saruti si imbratisari pentru ca esti cel mai bine
U vrei sa ajungi ca sexy braileanca si ea tot de mica si-a inceput viata " sexoala ", si uite cum a ajuns. Fara carte si e tratata ca ultima cu*va si carpa posibila in showbiz, ceea ce este si adevarat
daca nu vrei un barbat care te v-a iubi, draga mea, puteai incepe si de la 9, ca cu*vele din brazilia
Da e ok mai ales daca esti baiat.Eu mi-aim inceput viata sexuala la 13 ani si 8 luni.
A da: daca tot vrei sa fii sincera, de ce nu ne zici mai bine ca ai 12 ani? am vazut eu la celelalte intrebari, si ghici ce: m-am convins! m-am convins ca tu chiar esti o pitzi din-alea fara cap si coada! daca vreti sa va convingeti so voi ducetiva la intrebarile ei
smileforme întreabă:
Hdyxfwfb întreabă: