anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti. Sa imi incep viata sexuala la varsta de 13 ani? >:

Răspuns Câştigător
| LYLYshor25 a răspuns:

Este alegerea ta, noi iti dam numai cateva sfaturi, dar nu e indicat sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani...acum trebuie sa inveti sa te bucuri de viata.

Nu te lasa pacalita de baieti, ci bucura-te de copilarie, caci o sa o timp si de iubirewinking. Te pup!

178 răspunsuri:
| AndreyG a răspuns:

Pff nici nu vreau sa citesc raspunsurile.Nu-mi vine sa cred ce intrebare poti sa pui.Cum sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani? Eu am 15 ani si vad cat de stupida e "noua generatie"(fara suparare) pentru ca toti se gandesc numai la sex, la cum sa para smecheri pentru a avea parte de sex etc.Rar gasesti oameni care sa mai aiba nitica minte.Si cel mai mult ma surprind fetele care sunt impresionate cand vad un adolescent ce fumeaza.la ce e bun fumatul fratilor? Sa va scurtati viata? Sa faceti rau si sa influentati gresit copiii pe care ii veti avea(daca ii veti avea)? Sa ajunge-ti sa cumparati 5 pachete de tigari pe zi la 30 sau 40 de ani? Ma rog.iertati-ma daca am sarit putin de la subiect dar cand vad atatia oameni usor influentabili ce nu pot gandi pe cont propriu si apeleaza la droguri, bautura in excess si fumat, deoarece nu sunt capabili sa-si creeze prietenii etc.ma depaseste asta

| Kanghu a răspuns:

Daca vrei sa ajungi traferista/claxonista la kilometrul 47 de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, aceasta este cea mai buna alegere.

| pretzel a răspuns:

Da, normal. Bafta pe centura! :*
Esti batuta in cap, serios. straight face

| ReiVaN a răspuns:

Daca ai fi buna eu te-as fu.
daca tu numai poti sa traiesti fara pul////a da`i drumu ****-----te

| 1n3x a răspuns:

Dadadasmug

| Madalina066 a răspuns:

Vai de capul si de zilele noastre...

| soryn335 a răspuns:

Da da da da da

| FuckOff_4830 a răspuns:

Nu, proasto, handicapato!

| Kessux a răspuns:

Tu nici macar nu stii cum se scrie si vrei sa iti incepi viata "sexoala"? laughing

| eddyeddy5 a răspuns:

Faci cea mai mare greseala din viata ta daca incepi viata sexuala la 13 ani. Crede-ma, o sa ai timp sa faci sex. Nu incepe de acum! happy

| AdyJm3 a răspuns:

Du-te si impuscate

| irina_9654 a răspuns:

E o idee proasta, crede-ma nparerea mea happy

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

E cam tarziu dar merge

| traveler a răspuns:

Nu.termina-ti intai scoala si dupa aia "viata sexoala" se vede ca ai inca nevoie de scoala. :-))

| Katgirl12 a răspuns:

Esti NEBUNA la cerebel? Cum sa faci tampenia asta la varsta de 13 ani? Nu pot sa astepte hormonii din tine, sau te uiti la prea multe filme si ai si tu pofta? Ma "sexoala" uite cum sta treaba, eu nu ti-as recomanda asa ceva, dar daca tu vrei sa ajungi pe DN1 e treaba ta. Dar noi spunem NU.

| Jujjja a răspuns:

Si eu sunt de parerea ca nu ar fi corect la 13 ani sa-ti incep viata sexuala... oricum fiecare alege ce doreshte dar te-as sfatui sa nu o faci pina cindhappy.

| nocrys a răspuns:

NU! intai fa 18 ani si rupete in 2 cu cate fete vrei ca esti major doar

| Zenithf a răspuns:

Fata sau baiat? Pentru baieti nu prea conteaza la ce varsta s-o incep, dar fetele este bine sa o lase pana la 15-16 ani macar. Si nu doar din cauza riscului infectarii cu virusul HPV.
In alta ordine de idei, o vecina de pe strada unde a locuit sotia mea a nascut la 14 ani, asa ca...
Daca tu vrei sa lasi scoala si sa te apuci de o profesie (la urma urmei, este si cea mai veche, deci are valoare, greutate laughing ) treaba ta.

| BoGdY13 a răspuns:

laughing)) ce copii ce intrebare laughing rasp meu normal ca nu LoLzz

| AlinaLV a răspuns:

Bai xristo ala! Da' tu cinete crezi sa o pui sa invete liba romana? Tu stii mai multa? Nu se scrie super MEN ci superman! Dupa semnele de punctuatie se scrie cu litera mare! Pune tu mana pe manualu' de clasa I si studiaza unde se pune punct, unde virgula etc. Ia nu te mai lua tu de altii ca tu esti mai analfabet ca ei! Ai grija cu cine si ce vorbesti ca apoi tu cazi de prost, ceea si pari deja, din modul "inteligent" de a vorbi! laughing Bafta la invatat! Te-am pupat! laughing

| nebuniaataa a răspuns:

Nu! mai bine pune mana si invata ca ai un viitor in fata.de tras poti sa o faci si la 60 d ani :O ai 13 ani esti mica...treci si invataaa.baieti sunt detui

| wPapy a răspuns:

Normal ca nu!

| zhenkyn a răspuns:

NU nu nu

| cryxmymossa a răspuns:

Stii...si eu tot 13 am si am gagic dar nu e bine sa faci asa ceva

| pisicotalb a răspuns:

Cu vrei sa incepi ceva ce nici macar nu poti scrie? Eu am stat pana la 19 dar mi-ar fi placut sa stau pana la 23

| kalola a răspuns:

Da

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Da incepeti viata sexoala la 13 ani ca e bine.

| amaliab1997 a răspuns:

Nu...nu-i nici o graba, ai tot timpul si dupa 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Huh!?!
Da' ce-ai facut pana acum, mai? :O
Eu zic sa iti chemi cei mai buni prieteni si... sa le arati de ce esti in stare. Vor aprecia, cu siguranta.

| ArinaD a răspuns:

Nu ti se pare ca esti inca prea mica sa te ocupi cu asa lucruri? eu am 15 si inca sunt virgina si nu ma gindesc la asa lucruri.da tu...viata este inainte, o sa reusesti sa faci si sa incerci de toate.la virsta asta mai bine sa stai si sa citesti o carte

Întrebări similare