Poate nu ii plac florile, ciocolata. poate ii place altceva, probabil ca nu e foarte feminina
. de ce nu o intrebi pe sora ei ce ii place, asa poti vorbii cu ea fara sa te trezesti ca spui ceva ce ei nu ii place![]()
uneori cateva cuvinte fac mai mult decat toata ciocolata si florile din lume![]()
eu cred ca daca aflii ce ii place si ii aflii punctul sensibil vei avea ceva sanse...asta daca nu are deja prieten atunci...retrage`te.
Bafta!
Spune-i: daca asa vrei uh atunci plec cu alta si vezi cum atarna la picioarele tale
O lasi! Cauta alta.Inseamna ca nu te place daca nu vrea sa iasa cu tine, deci...
Pe fata aceasa au invitat-o mai multi baieti in oras dar la toti au zis nu si am intrebat-o pe sora sa daca i place florile si a zis ca nu.Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac.
Pai sincer...nu prea ai ce face. Poate fata are prieten, pe care il iubeste, poate place pe alcnv, dar daca nu ti-a acceptat nici macar o cocolata
e nasol.
Daca nu accepta niciuna din variante inseamna ca este total dezinteresata de tine...sau alta varianta s-ar putea sa fie ea prea timida
Lool omule nu fi prost florile si ciocolata sunt pentru bunica cu o fata de 16-30 ani trebuie sa stai cat mai mult si sa vb cu ea cat mai sincer si deschis (sau cel putin sa creada ea asta) si apoi s-o intrebi daca vrea pentru inceput sa fina cu niste prieteni deai tai in oras sau daca poti sa vii cu niste prieteni deai iei si te descurci de acolo
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: