Sincer eu nu sunt de parere ca un bad boy cauta o rebela. Banuiesc ca a avut parte de destule in genul asta. Eu spre exemplu as incerca sa.i arat ca se
indragosti de o good girl. Un baiat de genul se indragosteste usor de o fata inteligenta care sa.l inteleaga dar nu apreciaza numai asta ci si micile gesturi, nebunii, specifice si. Unui baiat trebuie sa ii arati cate putin din personalitatea ta surprinzandu.l mereu: azi esti copilaroara, maine tacuta, vesela, trista. Fa.l sa ti se drstainuiasca
sper ca te.am ajutat
Daca prin Bad boy te referi la un baiat mai rebel, si in comportament si in gandire, cu siguranta o sa aprecieze daca esti tu, gandesti cum vrei, si esti cine vrei tu sa fii. Nu te da dupa turma. Fii de gasca cu el si apoi incearca sa te comporti si mai prietenos cu el. Dar am zis, baietii mai rebeli, se dau dupa fete rebele in felul lor, nu neaparat sa poarte bluze cu cranii, si alte nebunii, ci sa se comporte cum vor ele.
Nu ar trebui sa faci nimic, ori te place asa cum esti ori mergi mai departe.
Daca nu te place asta e, in general un bad boy se da la orice fata, chiar vrei asta?
anonim_4396 întreabă:
Ioana909 întreabă: