| mario a întrebat:

Ce i-ati face partenerului daca l-ati surprinde inselandu-va?

15 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca daca l-as prinde in fapt i-as da 2 palme, i-as cere explicatii, l-as injura si l-as parasi desigurhee hee.

| Crisu a răspuns:

Nu pot sa`mi dau seama acum pe moment, dar daca stau bine sa ma gandesc la persoana mea sigur as face o sescena de gelozie si nu m`as despartsi de el, mai intai l`as face sa-i para rau si dupa aia laughing

| Razvan a răspuns:

Nimic. E alegerea lui.Pacat ca nu a avut curajul sa imi zica in fata si a asteptat sa aflu eu.Doar nu am sa fac o drama nationala din asta si sa plang dupa unul care il doare undeva de durerea mea?laughing

| νєησм a răspuns:

Sunt baiat si daca iubita mea mar insela.cred ca nu sh. i-as da un cap in guratongue

| Amy90 a răspuns:

Buna Mario,

Nu as face urat, as comunica cu el atat cu ea sa vad ce argumente aduc. Daca ma simt cu musca pe caciula si eu l-as ierta daca argumentele sunt plauzibile, eventual i-as cere si fetei sa vina intr-o seara pe la noi "sa ne uitam la un film" tongue. Dar daca ma stiu corecta, as pleca si ramanem amici, cu tipa nu o sa ma cert niciodata numai in cazul in care ma provoaca.

| Ana a răspuns:

Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, daca s-ar intampla l-as parasi bine-nteles

| Anileda a răspuns:

Ii spun Pa!
Plec si nici ca o sa ma mai vada.
Nu sunt adepta scandalurilor si certurilor.

| Cristyn a răspuns:

Nici nu l-as baga inseama; i-as sp ceva de genu,, ce faci nu imi prezinti si mie noua ta iubita?,, indiferenta doare cel mai mult, nu cred ca ar merita sa incep sa fac scene de gelozie sau sa ma apuc sa plang.cateva seturi de palme poate asa calme nimic mai mult...si bine inteles,, la revedere,,!

| YourDailyApple a răspuns:

Nimic, fara circ, fara scandal, fara lacrimi, fac stanga-imprejur si dus am fost.
Urmatoarea!

| Byankaa66 a răspuns:

L`as parasi

| Dydy_7659 a răspuns:

Nici nu vreau sa ma gandesc laughing da cred ca il ia dracu laughing O sa reactionez foarte urat pentru ca sunt o fire foarte impulsiva happy

| piticapitika a răspuns:

Gen ti-am mai spus, da-te dracu', imi rupi inima-ti rup capu'. love struck

| gabytza387 a răspuns:

nu l as mai ierta am iertat destul pana acum big grin

| IoanaSalvatore a răspuns:

Mai intai niste explicatii care oricum nu ma intereseaza dar pe care trebuie sa i le cer laughing dupa care fac pe proasta.il iert laughing) si cu prima ocazie. cat de repede posibil l-as insela si eu cu cel mai bun prieten laughing [de retinut ca e gelosrolling on the floor)))] si dupa aia o pereche frumoasa de papuci.pe bune.de la magazin cumparati sa-i daulaughing sa fac si nitel misto de el.sa vada baiatu ca nu-s fraierawinking laughing) voi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic il las si gata