| RAY a întrebat:

Ce inaltime ai vrea sa aiba baiatul potrivit?

24 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Cu cel putin 10 cm mai mult decat mine.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Propun ca intrebarea aceasta sa fie RECOMANDATA!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Din partea mea, intrebarea are nota 10!

| Andandut a răspuns:

Depinde de gusturile ficarei fete. Unele fete prefera baietii inalti, iar alte fete prefera ca baietii care sa fie cat ele de inalte.

| BiuL a răspuns:

Sa fie mai inalt decat mine pe tocuri. Nu stiu sa zic sa o inaltime exacta, nu prea conteaza.

| RAY explică:

Emas n-am pus intrebarea la trivia sa faci glume

| sofisis a răspuns:

Am mai dezbatut subiectul asta de cateva ori, tot prin intrebarile tale.
Nu stiu de ce conteaza atat de mult pentru tine dar de principiu barbatul trebuie sa fie macar la nivel cu fata cand e pe tocuri.
Uite, iti dau un caz : ea are 1.80, el 1, 74. Din cauza asta, desi tin mult unul la celalalt, nu au fost niciodata impreuna. Mie mi se pare trist.Pe de alta parte, nici eu nu as putea sa am langa mine pe cineva mai scund.In cel mai rau caz sa fie cat mine fara tocuri.Dar asta pentru ca nu port tocuri zilnic, decat la ocazii sau cand mai am chef asa din joi in paste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer detaliile astea fizice sunt nesemnificative. Acum ceva timp imi spusese unu ca ma place si primul gand pe care l-am avut " Si daca mi-ar placea si mie cum naiba sa fiu cu cineva de 1 90 si ceva?! Doamne! Niciodata! ". Au trecut ani, m-am indragostit nebuneste de cineva de aproape 2 metrii, inaltimea n-a mai contat.

Dar 1 metru 80 cred ca ar fi pe placul meu. Undeva pe aici, in plus sau in minus nu conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie mai mare decat mine, sau la aceeasi inaltime, dar prferabil mai inalt!

| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Hmmm sa vedem 1.71m fix, fara vreun mm in plus sau in minus, ce crezi? Cum sa intrebi asta... Nu as lua inaltimea ca prim obstacol sau aspect important intr-o relatie. Te pierzi in detalii nesemnificative dupa parerea mea... "Baiatul potrivit" nu si-ar face astfel de probleme, ca sa iti raspund.

| RAY explică (pentru AnonimaOk):

Tu,dar nu toate sunt ca tine

| AnonimaOk a răspuns (pentru RAY):

O persoana atat de superficiala in stare sa strice ceva frumos de dragul unui detaliu ratat ca inaltimea nu merita efortul, dupa parerea mea. Cand cineva te iubeste trece peste micile impedimente fizice. Nimeni nu are o infatisare ideala, toti ascundem defecte.

Anonima as vrea sa te rog nu te da ceea ce nu esti ok, clar ca conteaza fizicul

| AnonimaOk a răspuns (pentru RAY):

Nu ma dau ceea ce nu sunt. Superficialitatea excesiva si gandirea ta "totul e pe interes" nu aduc decat suferinta. Am dreptul la o parere?

In primul rand eu vb de motivatie, motivatia face ca un lucru sa aiba o valoare si asa se naste interesul fata de acel lucru, lucru valabil in toate, deci nu-i chiar cum spui pe interes e un proces complex, ai dreptul la cate doresti tu

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Cum spui tu, raman la opinia mea oricat de incapatanata as parea. PS pastrez discutiile in contradictoriu pentru maine, acum ascult muzica, e mai placut.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

E parerea ta, nu trebuie sa fie incapatanata sau nu e parerea ta, fiecare gandim cum vrem, ca mie nu-mi place ipocrizia asta e altceva

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AnonimaOk):

Serios? is tare curios sa te vad pe tine de brat cu unul de 1, 50m.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Fiind scunda sub 1, 60 nu ar fi o problema. In general am fost cu baieti cu inaltime asemanatoare dar nu ma intereseaza acest capitol. Prefer pe cineva scund care gandeste nu un tip care nu poate sa lege 2 vorbe...

| hp8510p a răspuns:

Cred ca stai cu vreun pitic de 1 metru..."sufletul conteaza"laughingma lasi?

| Jokyo a răspuns:

1,81 big grinlaughing)

| KimNaNa17 a răspuns:

Sa fie mai inalt decat mine cu aproximativ 10 cm

| jasymiller a răspuns:

Vreo 1.75. Depinde de varsta...

| ioanaioa a răspuns:

Pentru mine nu contează, doar să fie mai înalt decât mine