| sL0boz a întrebat:

Ce inspiratie ati avut la bac/examenul de admitere la liceu? laughingEu am avut ca inspiratie 2 lesbiene, una era langa mine alta era in fata celei de langa mine (ele 2 sunt combinate ) La examene ma uitam numai la picioarele si balcoanele celei de langa mine, si la fundul celei din fata si picioarele ei laughing (normal ca aveau cracii goi ) nu stiu o zic ca pe un sfat chiar a mers laughing la romana am luat aproape maxim, iar la mate laughing na nu a fost aceias inspiratie dar in 30 min am terminat si mi-a ramas timp o ora si 30 min sa ma uit la iele laughing si am trecut si acolo desi nu m-am pregatit de loc nici la romana nici la mate.La celelalte materii nu am avut bulanul asta sa pic cu ele sadlaughingVoi ce inspiratii ati avut?

4 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

raised eyebrows Mai tu esti sigur ca ai luat bacul? Adica numele tau era trecut pe lista in dreptul notelor exorbitante (pentru generatia voastra)pe care ni le zici?

| Cristi1998 a răspuns:

Dal in masa cai greu! 11111 eu nsuh daca trec p'ala de capacitatelaughing

| razekery a răspuns:

La examenul de admitere am copiat cu profii de fata deci n-am timp de prostii din astea astea cu lesbienele is joke invit 3 parashute la mine le imbat bine si dupa ce termin treaba le dau afara din casa

| sL0boz explică:

laughing La romana doar ca am avut inspiratie divina la restul 6 si ceva