| ...:::.danut.:::... a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care vor "sex" doar dupa nunta? e adevarat? asta simt ele?

12 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Poate le este teama ca sotii lor vor vrea sa fie virgine, sau au primit o educatie in care li se spune ca nu se vor mai marita daca nu sunt virginelaughing Sunt feluri si feluri de cazuri dar vad ca din ce in ce mai rar gasesti o fata care vrea sa ramana virgina pentru sotul ei!

| darrio2007 a răspuns:

Parerea mea este ca sunt mai conservatoare.

| dydy22 a răspuns:

O prostie mai mare ca asta sincer nu exista, o fata poate fi c. facand si alceva nu numai sex, deci si o virgina poate fi..., barbatul o poate parasi si dupa nunta sau intamplat atatea divortul este la moda, deci pentru mine este ceva aiurea si se poate intampla palceri sau neplaceri dupa dezvirginare poate sa i placa de ea la pat si poate s anul i placa de ea si uite asa se ajunge la divort. sa fi virgina este un lucru frumos si pretuiesc treaba asta la o fata.

| Smarandica a răspuns:

Buna intrebare.Nu vreau sa spun nimic, deoarece s-ar zice ca ma laud pentru ca is una dintre acele fete.Si da.asa simt eu. si ma simt bine asa, in pielea meabig grinCui nu-i convine, nu ma intereseaza.Nu cred ca i-as fii indiferenta unui baiat, si mai ales ca am "atuul" asta, ca ma pastrez.
Oricum ar fi, fete sunt destule., baieti la fel!

| Smarandica a răspuns:

DAnutsik, da-mi voie draga sa te contrazic!
nu sunt nici din varful dealului :* Si nu am nici parinti care nu-mi permit sa ies din casa.
In schimb.Imi pare rau pentru tine ca esti uzatawhistling. aa si scuze no ca am fost putin rautacioasa!smug

| danutsik a răspuns:

Eiii laughing de unde atat astea sunt alea din varfu dealului care nici tv nu au
is alea cu parinti comunisti care nici macar pana la magazinu din coltu blocului nu le lasa sg

| 教皇 a răspuns:

Nu am acea conceptie, dar cred ca acele fete nu vor sa le reproseze sotii ca au fost parasute.winking

| spot a răspuns:

Cred ca alexa are dreptate... thinking

| crys_4997 a răspuns:

Adevarul e ca toti suntem speriati si curiosi cand vine vorba de sex. fetele speriate ca vor ramane insarcinate, baietii ca nu vor face fata. asa ca e mai bine sa astepti pana crezi ca e momentul si ca e persoana potrivita. nu neaparat pana dupa casatorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt fete cu principii, doar ca in ziua de azi nu se mai pune baza pe asta.Depinde de fiecare fata in parte.Parerea mea e ca asta ar fi ceva normal, tocmai de aceea incerc sa ignor acele"normalitati"din ziua de azi. Mi se pare cel mai romantic si unic moment in viata, prima noapte de dragoste sa aiba loc intr-un moment atat de deosebit, dupa casatorie cand stii ca ai primit acordul si binecuvantarea lui Dumnezeu! Prima noapte de dragoste e unica prin faptul ca aduce in mare parte o mare schimbare si implinire sufleteasca alaturi de persoana iubita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca asa este mai bine pentru ca sunt niste traiti a se juca camasa dupa nunta, tuica rosie nu numai la romi este asa ci si la romani si odata ke stii ca nu esti domnisoara soacra va avea de reprosat si la cearta va spune mereu ca ai fost o parasuta pentru toata lumea si a ajuns sa te ia baiatul ei. Ma rog multe vei avea de suferit si vei avea de tras. Din punctul meu de vedere este ca ar fi mult mai bine fetelor sa asteptati pana dupa nunta darv dc va mananca gaura nu mai aseptati dati din ***** repede

| andreeadaniela_6674 a răspuns:

Prostie umana.Simtiti-va bine, atata asteptati!