| monicaaa17 a întrebat:

Ce parere aveti despre fethis-uri? Le considerati ceva ciudat,rușinos,o problema? Aveti fetish-uri? Daca da, sunteți de acord sa spuneti care sunt si cum se manifesta?

8 răspunsuri:
| MissSuvius a răspuns:

Am fetish cu dublu cheeseburgeri de la MC.

| ShelbyGT a răspuns:

Nici ciudat și nici rușinos. Cred ca toți avem un fetiș. laughing
Al meu este: îmi place sa ii sărut mult sânii partenerei și sa ejaculez pe ea. Sânii, burta, față. Fetiș-ul tău Monica, care este?

| Clint a răspuns:

Ciudat, rusinos, o problema grava.
Cam așa.https://youtu.be/R1-0E3jGhWY

| Annastassia a răspuns:

Fetisismul este considerata o tulburare de personalitate.
Un fetis poate fii un obiect sau lucru, cu o putere speciala pentru o anumita persoana, sau chiar o anumita parte a corpului partnerului, care il excita pe cel care este obsedat de fetis.
"Fetisismul" inseamna "fascinatie obsesiva".
Personal nu am nici un fetis si nici nu ma incanta ideea de a avea vreun partener cu obsesii pentru lins picioare, sau alte chestii ciudate.
Cateva articole mai explicite:
https://www.csid.ro/......ri-3823104
https://www.idtherapy.ro/adictii/fetisismul-poate-deveni-tulburare/

| Mmcosmin a răspuns:

Nu stiu cat de "vinovat" este sa ai o preferinta sexuala? Dar daca ea este in limitele de comun acceptate de cei doi este ok, cred. Eu am o astfel de preferinta sau fetish, daca suna mai bine, pentru facesitting. Ador asta, nu ratez nici o ocazie de a o face, cand avem loc desigur cand nu, recurgem la orice alta pozitie in care ea se simte confortabil sa primeasca oral. Nu ma simt deloc vinovat sau ciudat pentru aceasta mica placere obsesiva si sunt chiar satisfacut de fiecare data cand ea este satisfacuta. Nu ma grabesc sa judec pe nimeni prin aceasta prisma. Atata timp cat eu am o astfel de fantezie si nu sunt singurul, cred ca anormal este sa o recunoastem si normal sa o avem... bine ascunsa.

| Ppaulmmle a răspuns:

Cuvantul acesta suna ca o acuzatie, pare ca arata cu degetul spre ceva anormal. Dar putem trece peste asta, putem inlocui cuvantul cu altul mai ingaduitor ( preferinta, de exemplu) si vom vedea ca toti avem mai mult sau mai putin recunoscute anumite preferinte legate de sex. Deci vesnica lupta dintre dorinta si moralitate isi face loc si in acest tablou.
Eu am probabil un foarte anormal;-) fetish. Ador feminitatea si tot ce decurge din ea si tot ce genereaza ea si toata incantarea pe care o poate aduce. Nu mai stiu daca este pe cale de disparitie aceasta divina calitate a femeii sau eu nu mai sunt atat de ager in a o remarca.

| mgtow a răspuns:

Ma incinge daca fac sex cand are costum de latex pe ea, ala e fetisul meu

| pestecancioc a răspuns:

IMi plac grasele. Cand se aseaza pe mine si nu mai am aer, mi se scoala de nu mai pot.