Întrebare recomandată | Roxanaa94 a întrebat:

Ce pot sa fac sa nu mai fiu atat de geloasa? Sunt extreem de geloasa si fac urat doar daca iese prietenul meu cu un prieten de al lui afara fac urat..sau daca se uita un pic la vreo fata...

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

De gelozie nu poti scapa dar o poti controla, asta ar trebui sa incerci si tu sa faci altfel prietenul tau se va satura de scenele tale de gelozie si te va parasi

| lo a răspuns:

Cu fiecare criza care o faci, il indepartezi tot mai mult de tine.O sa ajunga sa nu ii mai faca placere sa stea cu tine, sa nu te mai suporte iar intr-un final, sa va despartiti.Asta vrei?
Este destul de greu dar incerca sa te abti, sa-ti controlezi iesirile(in momentul in care incepi sa te inciti esti constienta), eeii..fi constienta si reprimati nervii, inghiteti cuvintele si nu iti mai roade unghiile, nu-ti mai manca cerebelul.E om; are nevoie de prieteni, de o viata sociala si orice ai face ei oricum vor privi alte fete.Cu timpul o sa iti dai seama ca nu poti controla tot, dar poti sa te controlezi pe tine.Gelozia intr-o relatie nu aduce nimic bun.O relatie se bazeaza pe incredere, respect dar si pe o oarecare libertate.Da-i toate acestea si beneficiul indoielii si iti va fi mai bine atat tie cat si lui dar si voua ca pereche.

| xFaith a răspuns:

La fel si in cazul meu. Da-mi un mesaj pentru mai multe detalii :* laughing

| eXpreSSss a răspuns:

1) N'ai incredere in primul rand in TINE.
2) Invata sa ai incredere in el
3) Stai linistita ca oricum ramane cu privitulwinking

| anonimg a răspuns:

Unul din parintii tai este gelos din fire; pe care din ei il mostenesti?
Singura solutie este ca sa renunti la orice prietenie cu persoanele de sex opus, si sa cauti sa iti formezi un caracter placut, demn de admirat.
"Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" -(Proverbe.19:22)
Formeza-ti mai intai caracterul, si apoi baietii. Altfel, nu vei face decat sa te ranesti singura. Vei suferi tu, si din pricina ta si altii.
Este nebunie curata sa iti faci un prieten si apoi sa fii gelos pe el. Pai mai bine nu iti mai faci.
Iar daca prietenul iti da motive de gelozie, este si aceasta o nebunie ca sa mai stai cu cineva care te face gelos.

| h3r a răspuns:

Când vine vorba de atenția oferită cuiva de sex opus este normal să ai asemenea reacții, însă problema stă în modul de stăpânire, zic asta pentru că fiecare relație diferă, fiecare partener, fiecare faptă.
Fiecare are ceva diferit.
El să nu se mai uite la altele, să fie atent la tine, iar tu să te controlezi. Poți vorbi cu el, nu să țipi sau să sari precum o minge de jos în sus.

| Dariusuu a răspuns:

Daca spui ca esti geloasa inseamna ca iti pasa de el, si chiar vrei sa tina relatia.Dar renunta la gelozie ca pas cu pas il vei pierde.

Ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu eşti geloasă, eşti obsedată. Gelos eşti atunci când crezi că persoana iubită este infidelă, dar din moment ce tu faci spume şi când băiatul pe care-l iubeşti iese la o plimbare cu un amic, înseamnă că eşti chiar obsedată. Ori crezi că dintr-o plimbare sau dintr-o discuţie la o bere se ajunge la sex sălbatic cu vreo chelneriţă? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| AleXisAleXis a răspuns:

Il iubesti love struck Este normal sa fi geloasa dar nu uita sa fi geloasa cu o anumita masura altfel l`ai sufoca si nu i`ar placea asta sad Nu cred ca exista remediu pentru gelozie laughing Nu uita... gelozie cu masura nu mai fii asa ``disperata`` daca te iubeste nu te va lasa pentru alta :*

| Roxanaa94 explică (pentru AleXisAleXis):

Problema e ca si daca da like la o fata pe fb fac urat sau ma simt aiurea...

| AleXisAleXis a răspuns (pentru Roxanaa94):

Fa urat dar asa in joaca el sa inteleaga ca tu esti geloasa nu disperata. Asa un pic de gelozie nu strica cat sa condimenteze relatia

| Schatzyyyyy a răspuns:

Esti geloasa, asta dovedeste ca il iubesti enorm de mult, si nu vrei sa-l pierzi! Dar sfatul meu este sa nu-l mai "sufoci" atat cu gelozia, pentru ca se va satura intr-o zi si o sa-l pierzi, usor usor incearca sa poti renunta la gelozie!

| palaghianu a răspuns:

Nu mai fa urat ca la un moment dat s-ar putea sa faca si el, urat de tot.

| xSpike a răspuns:

Iese cu un prieten si ce doar nu si-o trage cu el si cu privitul la fete ii ceva normal PS: steange din dinti si accepta ca risti sa-l pierzi

| Roxanaa94 explică (pentru xSpike):

Am strans la unele faze din dinti.mai si zicea ca e buna si scoate sunete.sau la unele care le cunostea ca vrea nu stiu ce de la ele...

| xSpike a răspuns (pentru Roxanaa94):

Asa sunt baietii nu se pot abtine ce sa faci daca ii buna?

| pisi99 a răspuns:

Ca sa nu mai fi geloasa ar trebui cateo data sa te mai apti si sa vorbesti cu o prietena sa iti descarci aura negativa prin comunicarea cu un prieten apropiat pe care nu esti suparata

| teoxteo a răspuns:

Sa ii spui ce crezi.