As prefera sa mi se spuna fara sa intreb. Dar tu ce ai raspunde daca cineva te-ar intreba `ti-a trecut supararea`(aceea de care spuneai ca nu dai dovada)? Hai ca toate-s trecatoare in viata si oricine merita o a doua sansa, nu?
Cred ca toti am vrea sa ni se raspunda "Daaaa!" . Dar nu se intampla asta mereu.Insa e mai bine sa ti se raspunda "Nu", decat "Da" si sa nu simta asta.
@furni-eu spun ca iubirea se impartaseste la orice varsta. Recunosc, nu adresez astfel de intrebari. Nu pentru a afla acest lucru, fiindca unele lucruri se simt, nu se spun. Dar atunci cand o fac si o intreb afectos in gluma, am primit si raspunsuri ''nu, prostutule, nu te iubesc'' cu zambetul pe buze si mi-a parut un raspuns fascinant. Ma gandesc ca sunt unele replici ce chiar ating la suflet, chiar daca suntem constienti ca dragostea ne e impartasita.
Cred ca cel mai potrivit raspuns ar fi "te iubesc" (at se vede daca e din suflet sau nu) ps: intotdeauna jumatate din raspuns e in intrebare
Nu am pus niciodata intrebarea si nici nu o voi pune, dace este cu minme se presupune ca ma iubeste.
Depinde cui adresez intrebarea... daca o adresez persoanei dragi mie...as vrea sa fie inainte de toate un raspuns sicer si daca mai este si pozitiv cu atat mai bine
Aceasta intrebare este una arzatoare, plina de pasiun si raspunsul as vrea sa fie *te iubesc mai mult decit propria viata* sau * da! plus un sarut pasional! E frumoasa DRAGOSTEA!
Flav, eu nu spuneam ca iubirea nu se impartaseste la orice varsta. Ziceam ca nu mai pun intrebarea asta. Stiu raspunsul. Si ma bazez mai mult pe ce simt decat pe cuvinte. Intrebarea asta mi se pare egoista si cred ca vine din nesiguranta celui care o adreseaza. Cred ca cel care intreaba asteapta un raspuns afirmativ si, uneori, te forteaza sa-l dai.
Iubesc, Flav. Sunt si iubita, dar am depasit stadiul intrebarilor de acest gen. Am altele in cap acum.
Eu nu am adresat niciodata felul acesta de intrebare pentru ca nu am iubit niciodata si ca urmare nu am pretentia sa fiu iubit. Dany.
Daca adresez aceasta intrebare persoanei cu care am o relatie as dori ca raspunsul sa fie cat se poate de sincer...fie el si negativ. numai ca eu prefer sa imi arate ca intr-adevar ma iubeste...nu doar prin vorbe... iar acel raspuns care despre care zici tu @flav l-am primit si eu...si intr-adevar atunci cand deja simti "dragostea" genul acesta de raspunsuri iti par mult mai mult a "alint" ...
Normal ca as vrea sa-mi raspunda afirmativ...sau chiar in genul"Nu te iubesc, te ador..."
Obisnuiesc sa intreb asa decat la caterinca...si bineinteles ca primesc un raspuns pe masura."Normal ca te iubesc."
Unul cat mai sincer...de asta am nevoie, nu de minciuni. Acum depinde si cui ii adresez aceasta intrebare, pentru ca daca este cineva la care tin si pe care il plac, mi-as dori sa imi raspunda DA, dar daca ar fi o oarecare persoana as fi indiferenta...
Eu as vrea sa aud da te iubesc foarte tare impreuna cu un sarut pe care eu nu il voi astepta
'Ce draguta esti, sigur ca te iubesc'(spus in cel mai dulce mod cu putinta), si dupa aceea un sarut luuung care sa confirme
SERIALS întreabă: