| SorinLemnaru69 a întrebat:

Ce sa fac, am 18 și tata are 37 de ani,el mi-a propus să merg cu el la curve dar nu știu ce să fac,avem o relație tata fiu deschisă dar nu știu ce să fac,el este divorțat de mama și stau cu el,și el a zis că vrea să o bulim amândoi pe una, ce ziceți să fac?

2 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Sincer, ascultă tatăl! Decât singur să nimerești o panaramă, mai bine să fi lângă tatăl tău. De fapt, tatăl tău procedează cum era odată în societate, în România și nu numai. Inițierea băiatului cu ajutorul unui adult în arta amorului.

| biancaeba a răspuns:

Bună,

Sincer, ceea ce îți propune tatăl tău nu este deloc potrivit și nici sănătos pentru relația părinte-copil. Faptul că ești major nu schimbă lucrurile – el rămâne tatăl tău și rolul lui este să te sprijine și să te protejeze, nu să te implice în situații sexuale de acest gen. Dacă tu simți că nu vrei sau că nu e normal, ai perfectă dreptate. Spune-i clar că nu ești de acord și că te face să te simți inconfortabil. Nu e vina ta și nu trebuie să faci ceva doar ca să îi faci pe plac. Dacă simți că e greu să gestionezi singur, caută sprijin la alt membru din familie, la un prieten apropiat sau chiar la un psiholog. Ai tot dreptul să spui NU și să îți protejezi limitele.