Eu pot sa-ti zic doAR atata : ca nu mai e asa interesata de tine si ea incearca lucruri noi![]()
eu zic sa discuti cu ea aceasta problema pentru ca si tu cred ca iti imaginezi ca nu te mai vrea ![]()
poate ca mai nou ii place de altul se vede din tot ce ai spus ca putin probabil sa mai stea cu tine.eu zic ca sa nu pici prost. sa ii dai tu verde pentru ca oricum nu o sa va casatoriti impreuna. o data si o data tot va desp ![]()
X
Ar trebui sa ai incredere in ea, pana realizezi ceea ce se intampla. Spune-i ca nu te deranjeaza ca sta cu el, dar pentru tine nu mai are timp de loc.Si inca ceva, probabil pe prietenul ei cel mai bun il cunoaste de mult, si se inteleg foarte bine.
Un lucru iti zic:nu o sa renunte la el pentru tine.
Daca era fata renunta, dar asa nicio sansa.
Nu exista prietenie platonica intre un baiat si o fata. Cel putin unul dintre cei doi, e indragostit/a de celalalt. Eu cred ca aceasta fata pe care tu o consideri iubita ta, e indragostita de tipul acela. Nu prea mai ai ce sa faci...eu zic sa o parasesti, pentru ca e mai bine pentru mandria ta.
Eu as spune sa vorbesti serios cu ea pe tema asta, sa o intrebi daca este ceva care o supara si sa incercati sa rezolvati impreuna toate astea. Sper sa se rezolve:multa bafta![]()
Miha
anonim_4396 întreabă: