| Miihaa a întrebat:

Ce sa fac, iubitul meu are penisul de 19 cm si circumferinta de 14.5 si ma doare cand facem sex?
De obicei il mai potolesc cu oral

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu mai sta incordata

| LostInPark a răspuns:

Fathers reading TPU D&S:
"hmm, i wonder of my bridegroom what size he...ah, f#ck'it if is smaller they go anal."

| AlexDFY a răspuns:

Norocos el de fel

| hotsauce2w a răspuns:

Îl potolesti cu un anal.

| corbulalbrosu a răspuns:

Singura solutie intro astfel de situatie o poate reprezenta doar intretinerea unui preludiu obligatoriu, la nevoie chiar foarte lung, pentru a se atinge atat supraexcitarea ta, cat si inducerea unei relaxari cat mai profunde, serioase cu scopul de a destinde muschii vaginali. Aceasta pregatire poate fi realizata prin efectuarea unei masturbari prelungite prin degetica de catre amandoi, si a una sau mai multe reprize de cunilitie, inainte de penetrarea efectiva. Sunt convins ca procedand astfel vei reusi sa devii mereu fericita, multumita dar mai alers pe deplin satistacuta. Succes!

Alte răspunsuri
| UzOm a răspuns (pentru darrio2007):

Îmi și imaginez cum stă cu rigla sau cu metrul croitorului. big grin

| darrio2007 a răspuns (pentru UzOm):

Asa e.

| Miihaa explică (pentru darrio2007):

Da. Pai cand i-am vazut ce are si de durerile pe care le aveam. Facusem doar cu baieti cu 15 cm

| Promethazine a răspuns:

Fa-o mai mult pe el. Adica el sa stea sub tine. Tu vei controla actul sexual si cat vrei sa intre in vagin, cand el sta intins pe spate si tu pe el.

| darrio2007 a răspuns (pentru Miihaa):

Nu inteleg. Le-o masori la toti cu care faci sex? Faci o adevarata meserie din asta. Bravo!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Miihaa):

Vrei sa insinuezi ca acel penis de 19 cm a intrat cu totul in vaginul tau, adica pana in "radacina"? Ca durerea a aparut doar acum cand ti-au intrat in vagin toti cei 19 cm ai penisului?