| pinkystyleツ a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai ma doara atat de mult sufletul si sa nu mai imi pese asa mult? Tin la el chiar daca nu am fost mult impreuna dar azi eu auzit ca ar mai fi cu 2 fete si ne.am desparit. Mi.a spus sa i sterg nr etc. Majoritatea spun ca nu ar fi adevarat, dar daca nu ar fi adevarat de ce mai mi ar fi spus dupa ce i-am zis ca ne despartim si sa-mi sterg numarul? Doar pentru ca nu am eu incredere in el? Sau chiar este adevarat? Ce ar trebui sa fac sad? Tin mult la el. Dau funda si voturi. Multumeschappy

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

La nepasare se ajunge foarte usor daca stii cum sa-ti motivezi inima. Tie de ce sa-ti pese de acest individ daca el nu da doi lei pe dragostea ta, ba chiar mai mult, e un fustangiu si agata un numar mai mare de fete decat numarul de "oua" din pantalonii lui? Imagineaza-ti replica in care iti cerea sa-i stergi numarul de telefon ca pe o palma. Ce sentimente ai putea nutri pentru un baiat care ii da o palma unei fete? Singurul care are de pierdut din povestea asta este el, pentru ca a dat cu piciorul unei relatii cu o fata ca tine. In final, pentru a scapa de greata pe care ti-o provoaca individul atunci cand te gandesti la el, inima si creierul recurg la cea mai eficienta arma: Nepasarea. Daca iti doresti cu adevarat sa nu-ti mai pese, atunci asa va fi. Ciau big grin

7 răspunsuri:
| pinkystyleツ explică:

Sa i sterg numarul *

| ForeverWarrior a răspuns:

Stiu cum e sa fii sufletista cum esti tu si eu sunt asa, dar trebuie sa-l uiti din pacate, sunt sigur ca vei gasi baiatul potrivit la momentul potrivit.Succes si numai bine!

| SunnyDay88 a răspuns:

Nu prea articulezi bine cuvintele!

orie ar fi e clar ca el nu mai tine la tine. acuma daca tu crezi ca il poti forta... e treaba ta, incearca incontinuare, daca nu, fa cum ti-a zis: uita-l.

| BaiatulAnonim a răspuns (pentru SunnyDay88):

Orice*

Suntem oameni si e ceva normal sa gresim, sa incercam sa nu umplem site-ul cu un morman de critici inutile. In plus, fata si-a corectat greseala.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

Da, acum reusesc sa-l inteleg. nu stiu cand s-a corectat, eu cand am citit m-am chinuit sa ii inteleg frazele. nu aduc critici inutile, nu corectez ortogramele nimanui, mentionez doar atunci cand imi este greu sa inteleg un text ca ar trebui sa fie mai atenta la exprimare. dupa care imi spun parerea, utila sau nu, dupa cum judeca fiecare.

| Glsukab a răspuns:

Incearca sa il uiti nu e un baiat serios care sa te pretuiasca, incearca sa il eviti din cele spuse e un baiat care nu ii pasa prea mult.
Asa ca nu merita sa suferi daca lui nu ii pasa deloc