Salut! :*
Pai daca nu vrei sa-l pierzi draga mea, atunci abtine-te! Daca te enerveaza si simti nevoia sa ii zici ceva urat injura-l in gand si gata.Astfel nu te va auzi! O sa vezi ca daca incerci sa te stapanesti vei reusi! Si purtandu-te si tu frumos cu el, automat si el va fi mult mai atent si mult mai grijuliu cu tine.Indiscutabil! Bafta! :* >
Detaliaza! Nu pot sa cred ca tipi din senin asa la el! II spui " Bunaaaaaaaaaaaaa"?
Controleaza'te! am avut si eu problema asta... daca aveam probleme ma descarcam pe iubitul meu, el nu imi zicea nimic deoarece se obisnui'se cu mine, dar nu e bine. incearca sa te abtii, sa discuti cu el pe un ton calm, lucrurile astea chiar duk la o despartire
Si eu am avut problema asta defiecare data cand ma supara cineva eu ma certam cu iubitul din orice motiv si ne desparteam si eu mai am probleme si cu gelozia si s-a cam saturat de toate astea dupa 1 an era cat pe ce sa nu ne mai inpacam din cauza geloziei mele tu incearca sa te calmezi sa nu iti versi nervi pe el vb cu o prietena despre ce te supara si cat timp esti nervoasa nu vb cu pr tau eu asa fac si sau mai diminuat certurile
Abtine-te si inceraca sa-ti versi nervi pe alceva sau poti sa numeri de la 1 la 50 usor.La mine merge
puffika întreabă: