| OneLifeOneLove a întrebat:

Ce sa fac sa numai fiu asa nervoasa? De fiecare data cand vb cu prietenul meu, trebuie sa tip la el, sau sa fac ceva gresit.Si mi-e teama sa nu-l pierd.crying

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Pai daca nu vrei sa-l pierzi draga mea, atunci abtine-te! Daca te enerveaza si simti nevoia sa ii zici ceva urat injura-l in gand si gata.Astfel nu te va auzi! O sa vezi ca daca incerci sa te stapanesti vei reusi! Si purtandu-te si tu frumos cu el, automat si el va fi mult mai atent si mult mai grijuliu cu tine.Indiscutabil! Bafta! :* >big grin

| eagleeye a răspuns:

Detaliaza! Nu pot sa cred ca tipi din senin asa la el! II spui " Bunaaaaaaaaaaaaa"?happy

| love_1456 a răspuns:

Controleaza'te! am avut si eu problema asta... daca aveam probleme ma descarcam pe iubitul meu, el nu imi zicea nimic deoarece se obisnui'se cu mine, dar nu e bine. incearca sa te abtii, sa discuti cu el pe un ton calm, lucrurile astea chiar duk la o despartire

| babydolldeea a răspuns:

Si eu am avut problema asta defiecare data cand ma supara cineva eu ma certam cu iubitul din orice motiv si ne desparteam si eu mai am probleme si cu gelozia si s-a cam saturat de toate astea dupa 1 an era cat pe ce sa nu ne mai inpacam din cauza geloziei mele tu incearca sa te calmezi sa nu iti versi nervi pe el vb cu o prietena despre ce te supara si cat timp esti nervoasa nu vb cu pr tau eu asa fac si sau mai diminuat certurile

| Doub a răspuns:

Abtine-te si inceraca sa-ti versi nervi pe alceva sau poti sa numeri de la 1 la 50 usor.La mine merge