| inspyred a întrebat:

Ce sa fac sa o accept în viata mea chiar daca m-a înselat, dar ea nu stie ca eu am aflat ca m-a înselat...sad

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cu ce te-a vrajit in asa masura incat esti dispus sa-i ierti infidelitatea? Esti convins ca nu va repeta de cate ori va avea ocazia sa te fraiereasca considerand ca te poate duce de nas ca si alta data.Ar fi indicat sa vorbesti cu ea, sa oanunti ca ai aflat pentru a nu te considera un incuiat.

| inspyred explică (pentru corbulalbrosu):

Chiar nu stiu cand sunt cu ea uit de tot si toate

| inspyred explică (pentru corbulalbrosu):

Este genul de persoana idependenta femeia care stie sa-si duca bataliile si ma atrage o femeie puternica cu still

| neutrino a răspuns:

Daca o iubesti, atunci iubeste-o asa cum este si asa cum o iubesc multi altii.

| SkyPilot a răspuns:

Ce incredere poti sa mai ai in ea? De cate ori i se iveste ocazia, o va face din nou. Nu te iubeste, nu te respecta, te ia de prost. Da-i papucii si gaseste-ti o fata de calitate in care poti sa ai incredere!

| inspyred explică (pentru SkyPilot):

Nu-i vorba de asta ci de distanta dintre noi, si ideea este ca eu am fost fidel si am avut ocazi sa o însel dar am zis pas

| SkyPilot a răspuns (pentru inspyred):

Este vorba exact de ceea ce ti-am scris. Distanta nu are nici o importanta. Tu ai sentimente pentru ea, o respecti, esti de incredere. Ea ar fi trebuit sa te trateze exact la fel.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Daca si-a ridicat picioarele in fata altui barbat in timp ce iti jura tie iubire, sau mai pe scurt te-a inselat, inseamna ca nu merita sa o ierti.
Nici macar n-a avut bunul simt sa se desparta de tine si sa-ti spuna "Ba, nu-mi mai placi, mi-am gasit pe altul.", tot incearca sa-ti ascunda asta, din lasitate probabil.
In orice caz, nu o ierta, a gresit o data, va gresi mereu. Te va lua de fraier si vei fi intodeauna catelusul ei, nu omul pe care il iubeste.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Afara cu ea, nu prezinta incredere!

Răspuns utilizator avertizat
| Ottakringer a răspuns:

Aceeasi greseala am facut si eu... dar m-am invatat minte.Ca s-a intamplat si a2-a oara. Curvele sunt curve pana la moarte. Asta sa stii din propia experienta. Dao naibii sincer si cauta o fata la locul ei! O seara faina!

| inspyred explică:

Atunci cand vrezi ca cunosti pe cineva cu adevarat ti se arata contrariul pacat

| alina10072014 a răspuns:

O mai iubesti? eu nu prea as crede ca da...din moment ce te.a inselat. Cum poti sa o mai strangi in brate? dar ma rog. daca ti atat de mult la ea imagineazati ca partea cu ( INSELATUL) a fost doar o minciunawinking