| dedexxx a întrebat:

Ce sa mai vorbesc cu prietenul meu? zice'ti si mie niste subiecte

9 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Dezbateti subiecte pe orice tema, povestiti-va tot felul de intamplari din viata voastra, faceti-va planuri de viitor, iesiti cat mai mult, cititi o carte impreuna, faceti prajituri impreuna, bucurati-va de orice moment petrecut in doi sau cu prietenii si astfel subiectele de discutie nu vor intarzia sa apara. Succes!

| Dizzydizz a răspuns:

Am ajuns prost daca n avem subiekte de vb.
vb la pluram pentru ca si mie mi se int km la fel in ultima perioada, ceea ce nu-i prea normal.

| sofia_8041 a răspuns:

Pai ca sa-ti pot raspunde la intrebarea asta trebuia sa-mi dai putin mai multe detalii: cum ar fi ce varsta aveti, daca suntei la liceu, facultate etc etc.
Pai incerca sa gasiti subiecte comune, poate ii o chieste care va place amandurora.Intreaba-l in fiecare zi ce a facut si el poate sa-ti spuna ca s-a dus la scoala, s-a jucat la pc, a mancat, invatat a iesit cu prietenii etc. De la raspunsurile lui poti sa curga alte intrebari de ex. si ceva intersant pe la scoala? mai ii vreun prof napsa sau cu o fost cu baietii,
Pune-i intrebari despre viata lui, ce-i place arat-i cat-ti pasa ca te interseaza viata lui si orice lucru oricat de marunt care are legatura cu el.Baietii se simt maguliti cand prietena lor se intereseaza de ei si o interseaza tot ce are lagutura cu el.De fapt nu doar baietii, la orice persoana in general ii place ca persoana pe care o iubeste sa se intereseze de ea si sa-i arate prn gesturi de genu cat de mult o place.
Ai grija sa nu cazi in extrema cealalta si sa spuna ca il controlezi prea mult. Daca imi mai dai niste informatii poate o sa te pot ajuta mai mult.

| ✿puffa✿ a răspuns:

Ati ramas fara?smug

| VIRUSX a răspuns:

Ceva romantic

| SuneteDeChitara a răspuns:

Hmmmmmm.depinde ce varsta aveti daca sunteti la fakultate intreaba-l si tu ce a facut la cursuri sau nah. ce cursuri are gaseste si tu ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca vorbiti toata ziua pe messenger si la telefon normal ca nu mai aveti subiecte de discutie. Evitati aceste conversatii, si veti avea destule de vorbit si face 2 face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce situatie interesanta si mie mi se intimpla

| bibi_8430 a răspuns:

Intreba-l de ex. daca ar fi la un conc. unde trebuie. sa a; eaga intre tine si alta fata ce ar face chestii nu stiu vedeti voi!