| madayina a întrebat:

Ce ziceti? Credeti ca are vreo importanta daca ai sau nu sanii lasat? deci eu am 16 ani si ii am destullll de marii sh is lasati...:-s... credeti ca are vreo importanta? mersi:*...

4 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

De obicei sanii mari patesc asa sau faptul ca ai purtat sutien de prea mica. Dar din cate stiu sanii mari atarna greu si logic ca sunt mai lasati, nu e neaparat un defect, mai ales ca poate tu si exagerezi. Esti tanara, sunt sigura ca nu sunt asa lasati cum crezi tu asa ca nu te mai stresa aiurea.

| roxana_9288 a răspuns:

Pai daca ai sanii mari nu pot sa stea drepti acum... ii normal sa fie mai lasati... importanta... nu cred ca are, sa te simti tu bine, asta e tot ce conteaza. Ceilalti mereu vor avea o parere, tu accept-o doar pe cea care iti convine!

| daniela_1443 a răspuns:

Nu are nici o importanta, de ex.eu la varsta ta ii aveam cam tot asa iar actualul meu sot m-a placut mai intai ca aveam sani dupa aceea si restul, ei nu sunt lasati, automat daca ii ai mai mari nu are cum sa stea in sus, tu incearca sa te placi tu insuti si dupa aceea si ceilanti din jur, fi mandra ca esti asa natural, altele siar dori sa aiba sani mari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca are insa cine te iubeste te iubeste asa cum esti!
Incearca sa te accepti asa cum esti tutongue