Asta e vina baietilor cã se feminizeazã, de mici majoritatea suntem invãtati sã tratãm femeile ca niste printese. De la familie, societate si un tatã beta.
Sunt destui care apreciazã, mai sunt altii obsedati de virgine, sau care au femei cu carul. Dar credemã sunt destui baieti, dar nu sti unde sã cauti.
Dacã tu esti in partea 2/10 trebuie sã te uiti la baieti din 4-6/10
https://sirtyrionlannister.files.wordpress.com/......-copy1.jpg
Sa tratezi frumos o femeie tine de caracterul unui barbat,, dar sa-i permiti sa-si bata joc de tine deja e prostie.
Tine si de caracterul fiecaruia, de oamenii pe care ii intalneste, cat de 'inteligenti' sunt si sa puna botul la ce propaganda mai fac altii si tot asa, factorii sunt multi.
Îmi explici și mie, te rog, cum e asta cu credința? Dacă un om nu crede în Dumnezeu, automat e anulat el ca persoană și valorează mai puțin decât dacă ar crede?
Ai facut foarte bine. In loc sa te saruti sau alte chestii sexuale ai ales sa fii "cuminte". Bravo. Nu multi reusesc asta. Copiii din ziua de azi se cred adulti, au "experiente". Eu o sa am foarte curand 17 ani, pana acum nu m-au interesat relatiile si cred ca asa o sa fie si pana cand termin cu facultatea. Nu merita sa te grabesti. Trebuie sa ai prioritati. Nu cred ca o prioritate ar trebui sa fie dezvirginarea inainte de 18 ani. La noi in Romania nu toata lumea stie asta, deoarece nu avem educatie sexuala sau cum vrei sa ii zici. De aici vine toata problema. Un copil de 10 sa uita prima data pe un site "interzis minorilor", dar la care culmea ca toata lumea sub 18 ani are acces, ce crezi ca invata? Noi facem religie in scoala in secolul XXI, dar primul ajutor nu stim sa il acordam, cand vine vorba de un incendiu, cutremur, etc nu stim ce sa facem, chiar daca facem simulari la care 80% nu participa, fiindca "la noi nu se intampla asa ceva". E foarte interesant cum aproape 99% din copii de ~10 ani stiu sa injure, dar daca le pui o intrebare de cultura generala se scufunda mai repede ca Titanicul. Sa nu mai vorbim de specimene tip Guta, Salam si alte mezeluri. In concluzie, eu cred ca sistemul din Romania e de vina pentru aceasta atitudine. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, dar m-am grabit.
Nu-l mai astepta Fat Frumos pe un cal alb. Trebuie sa experimentezi putin si tu pana sa il gasesti, ca sa stii ce cauti. Sa fii atenta la detalii... Sa ai grija sa nu gasesti un baiat care nu merita sau care e imatur si nu stie ce vrea. Trebuie sa cauti un baiat pe care sa il cunosti treptat treptat sa ajungi sa vezi daca merita sau nu sa fie primul. Ideea e sa nu te grabesti. Dar nici sa consideri ca toti sunt rai. Oricum chestia cu primul si ultimul e un pic prea telenovela, nu vei stii niciodata dinainte nici tu nici el daca o sa vreti sa ramaneti pana la adanci batraneti. Poate vei fii cu cineva si la un moment dat din diverse motive tu sa consideri ca nu e potrivit pentru tine sa ramai cu el toata viata. Ideea e ca viata din punctul meu de vedere se traieste cu bune si cu rele si din toate experientele invatam. Sper sa fii inspirata si sa intalnesti un baiat care sa te iubeasca dar iti trebuie si un pic de experinta ca sa " mirosi " care merita si care nu. Daca nu va merge prima relatie sa nu fie pentru tine un capat de țara. Ai timp destul sa cunosti pe cineva nu te ingrijora, nu te grabi
Eu am avut parte de primul sarut acum cateva luni si ce iti pot spune e sa nu te grabesti pentru ca o sa regreti. Pe mine m-a impins curiozitatea; am 23 de ani naibii. Credeam ca o sa fie ceva gen:
https://orig00.deviantart.net/......engaxx.gif
Dar a fost ceva gen:
https://www.youtube.com/watch?v=XQ-qJkgYKKw
(asta am simtit in interior, nu am reactionat asa)
Am incercat cu cineva care nu ma atragea deloc fizic. Am zis sa dau o sansa cuiva, sa vad cum e sa fi intr-o relatie. Si eu la fel ca tine am vrut si vreau in continuare sa fiu numai cu o persoana. Cei care ma atrag nu ma vor ei pe mine, asa ca eu cam renuntasem. Dar acum chit ca raman singura toata viata, nu mai incerc nimic cu cineva care nu ma atrage absolut deloc. Nici nu imi mai doresc asa mult o relatie avand in vedere ca nici atunci cand ies din casa nu ma atrage nimeni. Credeam ca daca cunosti cat de cat o persoana, ai lucruri in comun cu ea va aduce atractie. Mare greseala.
Ai aproape 18 ani stai linistita o sa ai si primul sarut si tot ce o sa vrei cand o sa vrei si o sa simti
Esti o copila puerila. Punct.
Nici macar nu ai sti ce sa faci cu un baiat, habar n-ai.
. Alta frustata care se uita si ea la 2-3 baieti si gata... toti sunt la fel. -_- Va urasc.
Eu as aprecia genul ala de fata. Chiar ai cunoscut tu TOTI baietii incat sa raspunzi cu,, nimeni" la toate intrebarile alea? -_-
Nu sunt toti la fel. Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca mie imi e cam frica atunci cand vine vorba de sarutat ) Stiu ca nu e mare lucru dar imi fac mii de scenarii in cap, ma gandesc la tot ce ar putea merge prost
What if i ll never learn how to kiss? Or if i am a bad kisser? Daca o sa rada de mine? Cat de ridicol suna ce am scris, dar totusi. Se intampla
))) Ai rabdare, dar trebuie sa acorzi o sansa cuiva in cele din urma pentru ca ai nevoie de experienta. Ca sa gasesti ceea ce vrei, trebuie sa cauti
Bafta!
Hmmm, da băieții virgini sunt apreciați?
Deja in liceu daca esti virgin la 16 ani esti considerat ciudat...
Pentru mine poate sa ma considere cum vor, nu ma interesează opiniile lor.
Eu apreciez fetele cuminți pentru că nici eu nu am făcut nici odată știți voi ce și nici nu am sărutat dar tu apreciezi băieții cuminți.
Nu stiu ce sa zic...Eu le apreciez.Nu e o rusine sa fi virgina pana la varsta asta, din contra.
In ziua de azi multi barbati vor doar aventuri. Dupa ce te vad o data fara machiaj si peruca iti dau papucii si isi gasesc alta.Si tot asa.
Https://www.tpu.ro/......sa-l-agat/
Ca să vezi a dracu'... băieții ăștia. :))
Eu apreciez, dar nu prea am avut parte , nu prea am avut noroc in a cunoaste pe cineva ok
, si pentru care eu sa fiu totul adica sa nu vrea sa caute pe altcineva
, mereu s-a intamplat sa vrea sa plece la un altul, desi eram acolo pentru ea, si aveam grija de ea
, ce sa faci, nu toti au noroc. Inca mai caut
poate cine stie
tot ce stiu e ca daca o sa apara nu o sa o las sa plece
) ma refer
) nu o sa ii dau nici un motiv sa o fac
, o sa fac tot ce pot sa o fac sa se simta apreciata in fiecare secunda