O femeie trebuia sa treaca noaptea in fata unui cimitir dar ii era prea frica dupa care vazu un om care trecea pe langa ea fluierand si cu voie buna il ruga sa o insoteasca, tipul incepu sa spuna bancuri dupa care femeia: Ce om amuzant sunteti
Barbatul: Sa ma fi vazut atunci cand eram viu
ps: nu e de pe net
Cand a aflat mama lui Duncan Mclaud ca fii-su e nemuritor? - Dupa al treilea avort!
Un iepure se gandeste sa faca 50 de clatite.dar nu avea tigaie. Ce se gandeste el? Ba ia sa ma duc la urs ca are sigur o tigaie.merge el pe drum si se gandeste : Ma, daca ursu' vrea si el 10 clatile? N-aare ma nimic, raman eu cu 40. Mai merge si il bate iar un gand: Ma, dar daca vrea 20 de clatite? Lasa ma ca mai raman eu cu 30. Mai merge si se gandeste : Mai.dar daca vrea 30 de clatite? Lasa ma ca raman eu cu 20. Mai merge si se gandeste : Mai dar daca vrea ma 40? Laasa ca raman eu cu 10. Ajunge.bate la usa. ursu raspunde: da ma iepure.
Iepurele : Ba, eu imi bag p*** in tigaia ta ma!
Un rrom nebun se plimba pe marginea unui lac si gaseste un pestisor de aur acesta ii promite ca ii indeplineste 3 dorinte dk il arunca in apa... tiganul e de acord si arunca pestele iar acesta ii cere sa scape de inebunie si bum tiganul scapa de nebunie
Haoleu sunt sanatos lu-a-mar dracu
Buf tiganul se trezeste in iad unde erau draci si cazane cu zmoala
Sunt in iad sa-nebunesc!
Buf
1)Culmea dependentei : sa fii asa dependent de Twilight incat sa-ti cumperi tampoane bella
2)Adam si Eva in rai, la pomul interzis.Eva ia marul si musca cu pofta din el, la Adam facandu-i-se pofta smulge marul din mana Evei.Eva nervoasa :
- sa-ti stea in gat
Doua blonde:
-Buna fata! Ce faci?
-E uite fata ce sa fac!
-Fata cred cami vine sa leasin!
-De ce fata? Sa sun la 112?
-Nu mai avem ruj!
-Omg! Cum nu mai avem ruj?
-Alo! Aici 112 ce urgenta aveti?
-112 ce nume ciudat! Ma fata parinti tai nu stie sa punasi ei nume de fete? Al meu este pisicuta draguta sau numele meu adevarat este blondina! Ma rog! oooo da! OMG s-a intamplat ceva groaznic o catrastofa! NU MAI AVEM RUJJJJJJJJJJ!
1)cum il enerveaza sotia lui Boc pe Boc? I pune cheile de la masina pe frigider
2)Doi politisti urineaza.Care trimite jetul mai tare? Cel cu slitsul desfacut
TheDarkOne întreabă:
Holocause întreabă:
MihaiRusu88 întreabă: