Tu ce crezi? Ai sa-ti aduci aminte de asta sigur cand ai sa ajungi batrana. Vrei ca amintirea ta sa sune gen : "Si mi-a tras-o atat de tare, dupa care a plecat." Mdeah
Stii la ce mai refer.
Meriti funda aia!
Nu pentru asta raspund
Merci, oricum.
Depinde de tine, tu decizi daca conteaza sau nu.
e viata ta poti face orice, nimeni nu are dreptul sa te judece. Conteaza daca vrei sa ai o relatie cu tipul sau nu, fiindca daca da ar trebui sa il lasi sa astepte, sa il chinui putin sa vezi daca el considera ca meriti sa fi asteptata. Iar daca nu vrei sa ai o relatie cu el, pur si simplu fa-o si gata, e doar sex, o placere a vietii, nu e asa de important pe cat suna si pe cat spun toti, nu mai suntem pe vremea lui ceausescu cand fetele erau casatorite la varsta de16 ani si trebuiau sa fie virgine, am evoluat, asa ca fa-i ce vrei tu, e viata ta! nu mai cere parerea nimanui, nu ai nevoie de altcineva sa ia decizii pentru tine :*
Rareori vad raspunsuri asa idioate. cati 15 ani ai oare.
Sunt majora, mai idiot mi se pare raspunsul tau si nu consider ca esti in masura sa iti dai tu cu parerea despre ce cred eu, fiecare crede ce vrea, asa ca nu mai comenta fara rost.
Toti suntem in masura sa ne dam parerea, asta nu inseamna ca trebuie sa ne pese. tocmai de aia pe mine nu m-a afecatat cu nimic raspunsul tau, dar tu ai facut spume.
spune-mi de ce ti s-a parut mai idiot raspunsul meu? daca faci pe atotstiutoarea macar fa-te inteleasa.
App. mai bine nu spuneai ca ai 18 ani. asa esti si mai rau daca ai mentalitatea asta foarte "frumoasa"
Mai, nu stiu de ce crezi tu ca eu nu gandesc bine, si logic ca fac spume daca imi spui ca dau raspunsuri idioate, mi se pare de prost gust si sunt de parere ca daca nu ai ceva frumos de spus mai bine taci din gura, fara suparare.
eu nu te consider pe tine in masura sa iti dai cu parerea despre mine, despre comentariile mele sau despre mentalitatea mea "frumoasa"... eu nu o sa iti spun tie nimic despre mentalitatea ta de pe vremuri, cum i-am spus si ei, eu consider ca nu e atat de importanta prima persoana, mi se pare mai importanta cea cu care iti traiesti viata..si e opinia mea, fiecare face ce vrea si decide pentru el insusi de aia am sfatuit-o sa nu mai asculte de nimeni si sa faca ce vrea ea. pana la urma e corpul ei, sentimentele ei si viata ei.
Stai asa ca deja vorbesti pe langa
. nu sunt demodat. nu zic ca e bine la 20 de ani sa fii virgin la 25 sa te casatoresti si la 30 sa ai copii. deci nu baga de la tine din burta cu "demodat". mai sus ai zis "Depinde de tine, tu decizi daca conteaza sau nu.
e viata ta poti face orice, nimeni nu are dreptul sa te judece". ai dreptate, oarecum. daca e una care face sex cu tot orasul nu am dreptu sa zic ( nu altceva) ca e o panarama? vrei sa zici ca e o doamna? sa fim seriosi. nu am zis ceva de demodat, am zis de bunul simt. una e cand te culci ca o carpa cu cine iti iese in cale si una e cand faci sex cu iubitul tau, si nu unu de 2 zile. de aia mi s-a parut idiotesc raspunsul tau. e ca si cum ai zice una cu decolteu ca te mai miri la ce are bluza, si fusta mini ca ii vezi chilotii sa fie la fel de respectata ca o femeie care e inbracata omeneste ( si nu ma refer imbracata aiurea, tot atragator, dar cu gust ). dar pe de alta parte iii iei "apararea" pentru ca asa esti si tu ( de altfel nu ai fi avut asa raspuns). nu e ca te poti comporta ca ea si sa zici ca esti doamna, te-ai minti singura. cu gandirea ta, femeile din ziua de azi si-au pierdut respectul. la fel si barbatii, nu e ca sunt ipocrit.
:)) uite vezi ma gandesc la tine. de obicei mi se zica ca sunt prost sau porc doar pentru ca zic ce gandesc, de fel nu foarte frumos vorbind. uite aici raspuns ( la altcineva ) de la o femeie care merita respesct, nu una ca tine.
http://www.tpu.ro/......gin-am-17/
Mi-ai zis ca nu merit respect..mda, ce as mai putea eu sa iti spun. nu se face asa ceva mai ales ca nu ma cunosti...eu nu i-am spus sa faca sex cu tot orasul, si ca sa mentionez ca eu am respect si pentru anumite prostituate, unele fac asta fiindca nu pot sa faca altceva si reusesc din asta sa puna o paine pe masa, nu conteaza cum a fost castigata, consider ca toti meritam respect indiferent de profesie, pareri, decizi, etc.
i-am spus sa faca ce simte si sa faca ce vrea ea, cum simte ea. nu i-am spus eu sa se culce cu tot orasul sau cu un baiat dupa 2 zile, daca ea asta simte e treaba ei, nu am nici un drept sa ma bag.
nu am inteles ce ai vrut sa spui prin "asa esti si tu" si "te minti singura"
eu consider ca am o gandire buna pentru varsta mea si nu poti tu sa imi dovedesti ca nu am. eu nu o sa te fac prost sau porc pentru ce gandesti, e parerea ta, insa ar fi mai bine sa nu mai jignesti fete "asa ca mine" fara respect si "curve".
"eu consider ca am o gandire buna pentru varsta mea", cred si eu. gandirea asta e specifica generatiei mele si cele dupa. cred si eu ca nu crezi ca gandesti rau, asa face turma. daca toti spun ca 1 +1 = 3, nu pot zice singur ca sunt prosti, zic ca sunt "normali". oricum, esti fata destul de isteaza sa iti dai seama ca vorbele de mai sus le iei drept jignire doar daca te simti." consider ca toti meritam respect indiferent de profesie", da. cred ca asa isi spun in oglinda si cei care omoara pentru bani. las-o balta. se vede gandirea inteligenta a generatiei mele de fb si manele.
"a eu am respect si pentru anumite prostituate", mda.nici nu vreau sa imi imaginez un copil care isi saruta mama care a fost cu 20 de barbati in noaptea aia si ce i-a mai umblat prin gura. se vede pentru cine ai tu respect. doamne fereste.
80% sunt sigur ca gresesc, dar oare pentru tocilarul de la tine din clasa care treci pe langa el de parca are sida ( sa fim seriosi, una care zice ca e bina ca o fata sa faca sex la voie, nu sta cu unu decent, sta cu "jmecherul clasei") nu ai respect, dar pentru prostituata ca aduce bani pe masa da. repet, modul tau de gandire. promit ca asta e ultimul post! numai bine! ( cred ca o sa ai nevoie)
Ps. imi pare oarecum rau pentru "jignirile mele ", dar spun doar ce gandesc. din pacate multe gandesc ca tine in ziua de azi si de aia Romania e plina de fete de genu".
Eu nu am treaba cu nimeni, ma inteleg bine cu toata lumea, nu fac diferente intre oameni, nu il vad mai "deosebit" pe tocilarul clasei, il vad ca pe un baiat normal care pur si simplu stie ce vrea de la viata si stie ca trebuie sa munceasca pentru asta, dar si ca la un baiat care sigur a fost tinut din scurt.
nu inteleg de ce faci/faceti atata caz la prima persoana a fetei, nu cred ca a zis nimeni nimic de prima fata a baiatului, sa faca din "dragoste". frate, faci cand simti si cand te simti tu pregatit, cu persoana de care iti convine.
cum ziceam, eu nu judec foarte tare meseriile oamenilor, iti dai seama ca mama aia care a fost cu 20 de barbati in seara aia, daca e decenta, o sa aiba si ea grija de igiena ei inainte sa se apropie de copil, cred ca e constienta ca poate sa aiba o multime de microbi si boli, dar macar ea face ceva pentru a aduce o paine in casa, nu ca "doamnele" care se lasa intretinute de barbatii lor si se mai si plang cand au de facut nu stiu ce "treaba" in casa.
nu iti face griji pentru "jignirile tale" e parerea ta, o respect, asta nu inseamna ca sunt si de acord, daca eram nu mai comentam nimic.
nu stiu ce vrei sa spui prin "fete de genu'", de parca as face centura si as avea 4 copii acasa(si sincera nu mi-ar fi rusine daca copii nu ar avea lipsuri) dar nu sunt si mi se pare exagerat. ma rog, numai bine si tie! mereu o sa ai nevoie de bine in viata fiindca nimic nu iti este oferit pe tava, decat daca esti "jmecherul clasei".![]()
aa, era sa uit, eu nu ascult manele
Daca pentru tine nu conteaza cu cine faci sex, atunci raspunsul este nu: este totusi recomandat sa cauti pe cineva care stie meserie.
Bineinteles ca conteaza!
Avand in vedere intrebarea ta anterioara, vad ca deja ai facut-o!
Da!
Fiecare fata sau baiat, ar trebui sa aiba prima experienta cu persoana care isi manifesta dragostea profunda.
In mod normal ar trebui sa fie unul pentru care ai sentimente, de care esti indragostita. Apoi, daca varsta este frageda si fara experienta, tot din dragoste ar trebui sa fie sensibil si suav.Eu spun ca da, conteaza
Conteaza! Si daca nu conteaza macar sa stie meserie sa nu patesti ceva sau sa ai o amintire neplacuta!
Ok, asta-i pe bune? adica te duci pe strada si vezi un aurolac, gata sari pe el? Normal, persoana aceea trebuie sa aiba un loc special, si ma refer la superlativ, daca-l iubesti atat de mult atunci el merita sa fie primul, insa cred ca intrebarea-i pusa la baza.